Autor Tema: MP Jet  (Posjeta: 4286 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SDespot

  • aeiou
  • MAK Tresnjevka
  • Profi letač
  • ****
  • Postova: 654
  • kemičar
MP Jet
« u: Veljača 11, 2014, 10:51:58 poslijepodne »
Česi, naša slavenska braća sa sjevera, njeguju tehničku kulturu i čuvaju svoje bogato nasljeđe. Kod njih se još uvijek mogu kupiti didaktičke tehničke igračke koje sami proizvode, a i za nas modelare može se naći svega i svačega. Zato smo kolega Diogen i ja za probu naručili nekoliko sitnica (spineri, "špankonusi", "heblice" i sl.) iz češke trgovine "MP Jet": http://www.mpjet.info
Naručivanje se može obaviti putem njihovog webshopa, što ne bi smo preporučili. Naime, navigacija na stranicama je spora, roba nespretno grupirana po kategorijama, a prijevod na engleski blago rečeno loš. Zato je tu engleski katalog koji se može skinuti sa njihove stranice i u kojem je popisano i opisano sve što nude.
Poslužili smo se katalogom i elektronskom poštom poslali im popis koji je sadržavao kataloški broj, količinu i kratki opis proizvoda na engleskom jeziku. Uzvratili su nam idući dan predračunom koji smo platili PayPalom. Čak su nam oprostili malu razliku u našu korist, nastalu tečajnim razlikama između USD, Eura i čeških kruna!
Poštarina je iznosila 7,57 eura, a roba je poslana zračnom poštom. Naručeno je stiglo na našu poštu za 5 dana. Sve je bilo na broju i ispravno.
MP Jet nije novo ime u modelarstvu. Proizvodi koje nude su kvalitetni i cijenom pristupačni, pa štošta iz njihove ponude možete naći u austrijskim i slovenskim dućanima.
Mi ćemo i dalje naručivati poštom jer se pokazalo da sve ide kako treba.

P.S. ni Diogen niti ja nemamo nikakav poslovni odnos sa tvrtkom MP Jet, ovdje smo samo opisali dobro iskustvo trgovanja s njima.
Nešto je u zraku...
Multiplex Profi mc3030 - 17 years of excelence and counting...
Siniša


 

Powered by SMF © 2014 | Style by FlyFreak