Autor Tema: Racestar RS2205PRO 2300kV  (Posjeta: 6908 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline balki balki

  • Profi letač
  • ****
  • Postova: 266
Racestar RS2205PRO 2300kV
« u: Studeni 05, 2018, 12:13:34 prijepodne »
Kako sam oba kwoda baziro na tim motorima da napišem sad nakon skoro godinu dana korištenja par redaka i možda nekom skratim muke ili olakšam izbor.
Postoje dvije slične izvedbe motora što sam otkrio na gorkast način kupnjom 4 polovna motora od kolege forumaša daganeimenujem. Da se razunijemo sam sam kriv što nisam niti gledao dali su pro verzija ili nisu ali su mi prodana dva OK motora i uvaljana dva falšna sa jako iskrivljenim zvonom i osovinom i to je kolega naravno znao i prešutio. Znači na dva kwoda imam 6 PRO motora i dva vulgarisa.


RS2205 ima jadnu 3mm osovinu kroz lagere i dosad sam u padovima i crashevima počupo zvono u cca 6 navrata i slomio jednu osovinu. Isprešo sam osovinu sa gore spomenutoga sa krivim zvonom i bar ga na taj način iskoristio uz podloške i osigurač. Zvono na toj izvedbi je tokareno i tanke je stjenke i slabo.


RS2205PRO ima šuplju osovinu "prek na prek" i dio koji ide kroz lagere je 4mm. Naravno i lageri su odgovarajuće veći. Ima na dnu motora dodatne otvore za hlađenje i skidanje grama a zvono je iznutra glodano i ima rebra koja služe za hlađenje ali i bitno pojačavaju čvrstoću samog zvona. Na PRO motorima sam samo jednom pri srazu sa čeličnom cijevi isčupo zvono.
Na starijem kwodu (Alien) ću trošiti te motore a za noviji (Frog) sam naručio iFlight Ion 2205 2500kV (cca 13€) i idemo dalje...


Poanta: Ako se baš odlučite na jeftine Racestar RS2205 motore onda OBAVEZNO kupiti PRO verziju (cca 9€). Ako kupujete polovne motore onda svakako pitati dali su full ispravni i isprobati ih bez propova odmah nakon kupnje.

 

Powered by SMF © 2014 | Style by FlyFreak