Potpisujem ovo što se tiče baterija. Turnigy/zippy/mystery... baterije kad ih se spoji više paralelno stvar čak i funkcionira jer se smanji opterečenje po bateriji pa unutarnji otpor manje sruši napon, ali kad jednu forsirate (ali opet u okvirima c rate-a) stvari se pogoršaju, niti dobijete deklarirani kapacitet, unutarnji otpor iz leta u let je još gorji, pa počmu problemi sa napuhivanjem pa grijanje baterije i na kraju flight time od 4min - možda sam puno i rekao.
Imam Gensice koje imaju preko 150 punjenja i još se drže utegnito, sve čelije su jednake, doduše malo prije im napon padne s 12,6V na 11,8V ali onda između 11,8V i 11,1V traju dugo i što je nabitnije mogu još uvijek dati deklarirani kapacitet ako je potrebno.
Neka traju samo duplo više ciklusa od ovih nabrojanih brandova (a traju) računica je jasna što je ustvari jeftinije.
Lanzar - Kad smo več kod baterija poslao sam Vam upit na kopterworx pa kad ulovite vremena sjetite me se.
backspin - kod mene na copteru je sve koaksialno osim njegove pognske konfiguracije (nije X8 nego quad)
Znači sve je oklopljeno, svaki ESC, VTX, RX, također i naza ima svoj oklop, svaki vod ima svoj feritni prsten, ESC-i (signal) 2 navoja, SBUS2 1 navoj, ostali signalni 2-3 navoja, napajanje VTX 7 navoja, napajanje gimbala 7 navoja, Nadodani solid state elektroliti direkt na nazu i RX te kod senzora struje i naravno kod VTX-a, prije ovih ekstremnih modifikacija mogle su se vidjeti lagane pruge na slici u naočalama ali sad ništa - slika je savršeno čista a vjerujem i neki drugi signali.
A zasto ste svi uvjereni da su gensice nesto bolje od zippy?
Jer nakon 50 punjenja napuhnu i izgube 30 posto kapaciteta i vrlo rade spuste napon kod opterečenje. Iste baterije na istoj letjelici je jedini test koji valja.
A da ne pričamo o kvaliteti da od 10 komada novih uvijek jedna ne radi. Da jim je ohm po čeliji več tvorničko u kur..u. Ali istina da su jeftinije i da nema puno razliki kad je baterija manja. Znači na 3s 2200 nije puno razlika ali na 6s 8000 ili gensace razlika je vidljiva na prvi pogled. Kad upališ prvi put motore več ti je jasno da tu nema šta da se priča.
Na kraju krajeva za model od 500 eur ili 1000 je sve ok. A kad imaš model od 10k-30k plus kamera i to onda se stvari mjenjaju.