Je ide solarac
Pa vidio sam kak je dare izradio i svaka mu cast. To je ko onaj sa youtube v3 sto je decko napravio.
Sto se tice ovog mog ide puno vise solara mozda i duplo vise zbog toga sto zelim nesto drugacije. Mislim da cu trebati nesto oko 60kom mono celija.
Izgled se nece promjeniti ali rasponi hoce. To cu znati kad mi dodu mono celije pa kad ih slozim paralelno serijski i dobijem tocne raspone krila.
Ma ima ih jako puno pa nestanu na obicno krilo vec mora biti kako celije kazu a to je zagi krilo uz skyhunter rep a elektronika kao na parrot discu sa gps, home i autopilotom po zadanim tockama.
Dakle jos ne znam ni koje cu motore, esc osim sto znam da ce sigurno 5s prica te fc autopilot, gimbal sa kamerom za hd i miran pogled te fpv kamera na osd pa vtx za pravi dozivljaj.
Mislim da cu smanjiti raspon od 3000mm na oko 2100mm hm malo sam pretjerao
a duljina oko 1000mm
Sama izrada nece biti puni stirodur vec onaj tvrdi 4 do 5 mm pa cu preklapanjem izradivati jer mi je potreban kostur za rep odnosno slicno kao sto je ramy izradio svoj 787. Mislim tu tehniku cu koristit za krila i na taj sredisnji kostur samih krila spojit cu repni dio kao sto je gore na crtezu. Dakle šupljine unutar krila itd.
Idem na sigurno sa opto esc te posebno kontrolna plocica 5v 12v direktno na baterijski pdb.
Mah ljudi moji nemam pojma od kud mi je doslo sve ovo al ajde upustit cu se u nesto sto jos nisam vidio pa cemo vidjeti kako ce ispasti.
u glavnom ne znam sta je ovo ali letit hoce to sam siguran haha.
Dal ce dva motora ili jedan nemam pojma zavisi o tezini otporu i istalim pizd....arijama koje cu upoznati tokom izrade i proba.
Long range F450(30min,6km), Arial Tarot octacopter(30min, 4K gimbal), Solar wing(unlimit solar flight and 4g arduino range with no limits)