Spojeno:Paraglider pitanja Reply #15 – April 01, 2013, 10:57:18 am Evo ja sam se danas registriro jer me zanima neznam na internetu sam tražio i ništa nemogu nač /zanima me dali mi tko može reči jeli je moguće napraviti paraglider rc barem trike i onu lutku a sad krilo neznam ni jeli se može napraviti pa ako tko zna i hoće mi dali kakve nacrte sheme za trike ,ili lutku
Odg: Paraglider pitanja Reply #18 – April 03, 2013, 11:27:52 am Edi197, imas li kakve veze s nickom Edi1 ?
Odg: Paraglider pitanja Reply #19 – April 03, 2013, 01:52:09 pm Quote from: damarko on April 03, 2013, 11:27:52 amEdi197, imas li kakve veze s nickom Edi1 ? Pa negdje je Edi1 rekao da ima 16 godina,znaci to je to Edi1+97' godiste,a i vidi se po postovima
Odg: Paraglider pitanja Reply #20 – April 03, 2013, 04:09:10 pm bog sa onim nickom edi1 nemam ako mi vjerujete nikakve veze a ovaj moj nick edi197 sam odabrao kad sam se nabrzinu registrirao edi197 sam odabrao zato jer to koristim u računalnoj (pc)igri .Eto ,i vidite da sam samo jednu temu za koju me zanima otvorio druge ni negledam
Odg: Paraglider pitanja Reply #23 – April 03, 2013, 06:46:36 pm evo da podjelim s vama kako sam zamislio trike gledajući na stranici opale paramotor neku veliku vodovodnu cijev plastičnu odrezati na neka 3,4cm i onako za taj komad poljepiti 4dijela te cijevi isto 4cm sirine i u sredinu neki komad pravokutnog lima za motor a sad podnozje trika od lima i na podnozje pometati odašiljač ,serve i baterije ,,za serve nisam 100%siguran gdje moraju biti i to je mislim to ali me muci to što neznam koja dimenzija mora biti cijev za okvir i ako neko ima kakve prepravke.može reči , hvala. lp.
Paraglider pitanja Reply #25 – April 03, 2013, 07:46:34 pm Edi, ljudi te ne shvacaju ozbiljno jer je red da se prvo predstavis.Od kuda si, koliko godina imas, koji su ti interesi...A onda je red da pronjuskas po forumu i internetu da li ima jos takvih tema, a ima! Pa ako te onda nesto zanima, pitaj i odgovorit ce ti...
Odg: Paraglider pitanja Reply #26 – April 03, 2013, 08:00:35 pm evo meni se neda provodit vrijeme za predstavljanje zanima me dali je ovo što sam za konstrukcije donekle uz manje dopravke izvedivo naravno da sam na internetu trazio i ništa vezano nisam pronašao . Pa ako tko hoče pomoč u konstrukciji nek mi se javi sa prijedlogom "neznam koja velična mora biti gondola , hvala ako me razumijete ako ne nemorate pomoči ja sam probao i vidim da se nikomu neda pomoč pružiti . Jedino kbelec mi je dao stranicu opale paramotor gdje sam i vidio konstrukciju , pa se dosjetio ovoga LP,
Paraglider pitanja Reply #27 – April 03, 2013, 08:12:17 pm Ne vidim tko bi gubio svoje vrijeme na tebe kad ti ne cijenis nicije vrijeme osim svojeg. Sretno ti bilo da nades pomoc tako!
Odg: Paraglider pitanja Reply #28 – April 03, 2013, 08:21:43 pm Pa da, neće ti se više nitko javit, i nećeš dobit pomoć...oćeš da te ovaj put obrišu ili ćeš opet sam otići?
Odg: Paraglider pitanja Reply #29 – April 03, 2013, 08:23:44 pm neznam na sto ciljate da me opet obrišu