Skip to main content

Topic: nakon 30 godina (Read 3076 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nakon 30 godina

bok forum,evo več oko 30 godina gledam na zidu kolekciju od nešto manje od 200 aviona kako skupljaju prašinu, svojevremeno sam ih pokušao prodat ali nude smiješne cijene pa od toga ništa. zadnih par godina često škicnem na jubitou kako rade makete, i tako odlučim neki dan ponovo počet tj. okušat se u ovim novim tehnologijama.
za početak, a pošto sam izvan svih tokova osim onog šta ima na googlu, zanimaju me mjesta u zagrebu za kupnju maketa i materijala, muller, algoritam ili još nešto novootvoreno? (zalutao prije par godina u muller na trgu, bio je prilično dobar izbor svega a pošto nisam u hr do 15.3 zanimam se unaprijed kakva je situacija u mulleru) zatim web, -alpha hanich, ili nešto drugo ?osnovni materijal imam ali me zanimaju novije tehnikalije..
a bez ovog ne želim ni počet - tamya mark fit i mark fit strong, tamya paint retarder acrylic, mikro svrdla, ostalo maskol, masking tapes, , onaj plastelin za kamuflaže, neznam kak se stručno zove, cutter za krugove, ... ako se neko sjeti još nečeg nek nadoda, preferiram osobnu kupnju u dučanu, ali može i web shopovi.

hvala na odgovorima
pozdrav
promašen forum sorry nisam skužil da to nije mjesto za male makete...