Skip to main content

Show Posts

This section allows you to view all Show Posts made by this member. Note that you can only see Show Posts made in areas you currently have access to.

Messages - nino

3
MultiRotor / K: Dji phantom 4
Poštovane kolege potreban mi je Phanton 4 za dijelove, tj prednja nožica sa antenom ako netko ima
LP
Nino
9
Elektro modeli / Re: Turnigy Aerodrive SK3 - 5055-430KV
Turnigy marka nije tako loša iako ti sama cijena sve govori. Turnigy koristim na dosta modela, za sada još uvijek svi rade bez problema iako imam jedan Scorpio taj mi se pokazao kao no. 1.par ovih Jokera sa Lindingera i sl.
 Sve ovisi na koji model hoćeš staviti takav motor. Držim da na skuplje i kvalitetnije modele stavljati ipak pouzdane i kvalitetnije marke, a na modele tipa trenera, jedrilice tip. "peri deri, lijepi" mogu ići i oni vrlo jeftini motorići sa bangooda.

Lp
Nino
10
Elektro modeli / Re: Izbor aviona (početnik)
Easy star, Easy glider, bixler koje god verzije. Volantexove jedrilice su malo zvrkaste za pocetnike.
Najbolje ti je naći se sa nekim iz klubova koji će te vjerujem vrlo rado proučiti. Ima i opći a na stanicama trener i student, tako barem mi podučavamo. (Easystar v1) star ali leti ko veliki.
11
Samogradnja / Re: 3D print avioni
Čestitam na odličnom modelu. I ja sam jedan od skeptika oko 3d print modela, probavao sam ali su ispadali ili krhki ili teški tako da sam odustalo od toga. 3D print koristim trenutno samo za dogradnje ili neke sitnije dijelove ali sa ovim novim informacijama koje si dao možda pokušam ponovo.
12
Jedrilice / Odg: DG-300 1:4 Multiplex
Lip model, odlična izrada, nadam se da će biti jedan filmić kako bi i drugi mogli uživat.


Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

13
Birtija / Odg: Što trenutno radite?
Iskopao stari polomljeni model Tinny Svenson, skuplja prašinu nekih 20 god, bio na nitro sad ću ga restaurirati komplet i prebaciti na elektro. Trenutno u fazi skidanje stare i masne balse, skidanje stare folije, a poslije što Bog da...

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

14
Oglasi ::: Ostali modeli / Odg: K:AUSPUH ZA OS
Ne ona pločica koja ide između dva dijela, fali mi cili zadnji dio što znaći da nema povratnog pritiska u rezervoar. Horizontalno može letit bez problema ali uspinjanje ili okreti jednostavno gubi snagu i gasi se.

Uspija san nešto zakrpit za sad, od alu cijevi napravija produžetak.
Čekam da ova akcija #ostanidoma prođe
pa će mo vidit kako se ponaša.


Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

15
Motorni modeli / Odg: Navy Cub 2.4m 4t gasser
Nemam iskustva sa Saito, ali po recenzijama ne sumnjam da je odličan i kvalitetan izbor. Do sada sam samo radio sa OS nitro,  vrlo zadovoljan, imam jedan mali OS FP 25 star nekih 27 godina, letio, padao i još radi bez problema. Imam podosta modela, više ni sam ne znam što bi radio ili popravljao.
Uglavnom Flyfreak modeli su ti odlični i hvala za onaj tribute to barba Mes.


Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk