Nemamo ni mi specijalna iskustva s time, samo dobru volju i ogromnu želju da se ljudima to svidi pa da se širi RC duh.
Slobodno je doći i sa klincima, ali naravno treba paziti na njih. Na mladima svijet i ostaje, a u tim godinama se stvaraju prvi zavjeti ( ja ću biti pilot, ja ću biti stjuardesa i sl.
)
Upada nema, bit će neki roštilj koji se neće naplaćivati, ali s obzirom da postoji mogućnost da dođe puno ljudi ( što bi bilo dobro), ja bih ipak doručkovao prije polaska.
Buvljak nije specijalno organiziran i nema neka pravila, jednostavno postoji mogućnost da neki ljudi donesu svoje letjelice, neki svoje ušteđevine i da svi odu s Lučkog sa osmijehom na licu.
Što se tiče savjeta, tamo će biti toliko ljudi koji se razumiju u modelarstvo, da nema šanse da ne dobijete odgovore na sva pitanja koja postavite i koja ne postavite. Kad se raspričamo, požaliti ćete što ste pitali.
EDIT:
zaboravio sam spomenuti najvažniju stvar, na pisti je postavljena ogromna zaštitna mreža, koja štiti sve posjetioce od aviona koji lete na pisti. Ne vjerujem i ne očekujemo nikakve probleme, ali sigurnost je uvijek na 1. mjestu. Osjećati ćete se ugodno i zaštićeno, ništa ne brinite.
samo zemlja je granica....