Skip to main content

Messages

This section allows you to view all Messages made by this member. Note that you can only see Messages made in areas you currently have access to.

Messages - MarioMT

2
Jedrilice / Jedrilica 2MT
Jednostavno ovo se nemože kupiti u online ili u dućanu.Ima tu još dosta posla dok ju osposobim.Motor i regler su takvi da samo ima vrtnju ili ne,znači dodam pogon na palici i poletim do određene visine i gasim motor nema ESC da se motor regulira koliko vam treba.Tipičan "old school" jedrilica.Mada u budućnosti već planiram to promijeniti,novi motor i esc :) .Raspon je 2 metra,teška još neznam kolilko ali motor i baterija koju imam je sposobna dignuti bar teoretski jedrilicu i loviti termiku u ljetnim danima koji dolaze. :) .Zanimacija se nastavlja. :)

6
Auti / Re: Opel Astra DTM 1/10, elektro ,Tamiya TB-02
Malo da :) .Trebam još samo sve raskopati očistiti i podmazati gdje je potrebno.Negdje tu i tamo dodati koju podlošku da bude bez luftova i kad skupim nešto novaca novu bateriju kupiti :) .Malo pomalo,nežurim se :) .
14
Oglasi ::: Avioni i jedrilice / P:Propelere
Prodajem dva nova propelera za odgovarajučim adapterima.Dužina propelera je 25.5 cm jer nema nikakve druge oznake na propovima.Cijena 50 kuna za  oba poropelera.Kontakt broj 099/7013366 Mario.