Skip to main content

Topics

This section allows you to view all Topics made by this member. Note that you can only see Topics made in areas you currently have access to.

Topics - MarioMT

1
Jedrilice / Jedrilica 2MT
Jednostavno ovo se nemože kupiti u online ili u dućanu.Ima tu još dosta posla dok ju osposobim.Motor i regler su takvi da samo ima vrtnju ili ne,znači dodam pogon na palici i poletim do određene visine i gasim motor nema ESC da se motor regulira koliko vam treba.Tipičan "old school" jedrilica.Mada u budućnosti već planiram to promijeniti,novi motor i esc :) .Raspon je 2 metra,teška još neznam kolilko ali motor i baterija koju imam je sposobna dignuti bar teoretski jedrilicu i loviti termiku u ljetnim danima koji dolaze. :) .Zanimacija se nastavlja. :)

6
Oglasi ::: Avioni i jedrilice / P:Propelere
Prodajem dva nova propelera za odgovarajučim adapterima.Dužina propelera je 25.5 cm jer nema nikakve druge oznake na propovima.Cijena 50 kuna za  oba poropelera.Kontakt broj 099/7013366 Mario.
8
Mjesta za letenje / Letenje u Lučkom
Malo smo testirali letjelice Denis i ja :)  .Uglavnom bilo je vjetrovito i uspješno,nitko se nije razbio :) .Par fotki sa letjelišta. :)  .
9
Elektronika i baterije / Tuning stanice
Napravio sam mali tuning stanice od jedne stare ruter antene jer ova original mi je imala mali domet a sa ovom sam dobio odprilike 500 metara više.Stanicu sam otvorio izvadio ovu malu vanjsku i bez bušenja ili čega drugog spojio ovu veću bolju tako da je ako će trebati da ju  vratim u prvobitno stanje.Stanica još u sebi osim ove vanjske ima i unutarnju antenu u ručki za nošenje koja je isto ok sa dometom.Zanimljivio je što stanica u tajnim postavka ima odabir koji antenu želite koristiti vanjsku ili unutarnju,dobra stvar kod te stanice.Od stare ambalaže sam napravio i malu zaštitu za stanicu da ju lakše transportiram i da mi se nešto neošteti kod transporta.Bila je prozirna plastika ali mi je trebala plastika za spojler na RC autiću pa reko od ovog što je ostalo napravit ću zaštitu da se nebaca i obojao u crnu boju.Još ću samo flashati stanicu da umjesto sadašnjih 6 kanala dobijm još 4 kanala više, ali nemam USB kabel da to napravim pa ću se malo strpiti, ili ako neko ima SkyFly,Turnigy  USB kabel možda mi ga i posudi da ubacim software ?  :) .

10
Brodovi / Krumpir RC Camac
Jos jedna zanimacija iz nule tj. samo sam imao ovaj camac bez icega.Sve na njemu je samogradnja od kopiranja sa interneta od modela koji je neki TT model...blalalalala....Uglavnom motor ,ESC ,Servo i sve ostalo je moja izrada.Ide na 3S bateriju.Bojanje je moja zamisao od vrece krumpira je ispala meni zanimljiva shema bojanja :)  .Cak sam postolje od nekog boxa FM radia napravio stalak smo ga treba obojati ili poljepiti za vodonepropusnost. :)

11
Auti / Opel Astra DTM 1/10, elektro ,Tamiya TB-02
Mala zanimacija :)  . Sasija Tamiya TB-02 (podvozje sa amortizerima i ovjesom) a karoserija Opel Astra DTM 1/10 , setup se jos se sklapa.Za sada samo je ESC i servo postavljeni  i rade ,a za motor radim nosac  i hladenje :)  .Uglavnom izgleda malo posla ali u kakvom stanju je bila za sada je jos ok.Straznji spojler sam sam napravio od pakiranja jedne stanice koja je bila od lexana iliti jako savitljive plastike tako da se moze i savijati ako dode do pevrtanja,nista nebacam od boxova.Ovo je samo izrezao iz plasticnog  boxa i zaserafio seraficima i naljepnicama od carbona i osalih folija za prave aute.Kotaci su malo izboceni ali dolaze novi tako da ce i to biti rijeseno.Uglavom  zanimacija je u tijeku. :)  .

http://www.youtube.com/watch?v=S2GpaPcNWk0
12
Zagi / Zagi 2022
Radi se novi Zagi za ovu zezonu 2022 godine :) .

ESC 50A ,BEC 5V
Motor 2200KV
Propeler 6X4
2X MG90 serva metalna getriba
3S 2650mAh baterija
Stanica HK-6x15
Zagi / Zagi "reparirani"
Reparirani Zagi dobiven na poklon bez elektronike  ,isproban i leti  8) .Hvala na poklonu ;)
Stanica Turnigy ,software FlySky
Motor RC Timer 2200 KV
ESC 50A sa  BEC-om
Servaći sa metalnom getribom
Propeler 7X4
Baterija Zippy 2650mAh 3S