Skip to main content

Topic: II RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2019 (Read 3886 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

II RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2019Došao je i dan kada zvanično možemo da kažemo sledeće:

Poštovani aviomodelari i ljubitelji vazduhoplovstva,

U nedelju 26. maja 2019. godine na sportskom aerodromu Divci (LYVA) Valjevo, članovi Aerokluba Valjevo organizuju po drugi put revijalni skup modelara iz cele Srbije i okoline sa početkom u 11 časova.

Pozivamo sve aktivne modelare i ljubitelje vazduhoplovstva da nam se tog dana pridruže kako bi uveličali ovaj naš skup. Skup se svečano otvara u 11 časova i traje tokom celog dana do zalaska Sunca. Sve će ovo ukrasi brojna publika iz Valjeva i drugih mesta koju će mo pozovati na skup kako bi uživali i osetili čari RC letenja. Na ovaj način pokušavamo da obogatimo sadržaj skupa i usmerimo mlade ka modelarstvu i letenju.

Za sve učesnike organizujemo ručak na aerodromu u 15 časova. Još jednom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže ovom skupu i da okuse ovaj naš prelepi prostor aerodroma LYVA – Divci, koji omogućava neviđeni osećaj lepote bavljenja RC letenjem.

Molimo vas da nam potvrdite vaše učešće najksanije do srede 1. maja kako bismo mogli da planiramo pripreme za ovaj skup, tako što će te popuniti online prijavu na našem sajtu: https://www.aeroklubvaljevo.com/modelarski-skup-prijava/

Ukoliko vremenski uslovi ne budu naklonjeni tog datuma skup će se pomeriti za narednu nedelju, o tome će te biti naknadno obavešteni.

Zvanični poziv objavljen je na našem sajtu: https://www.aeroklubvaljevo.com/drugi-modelarski-skup/


Odg: II RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2019

Reply #2


Saopštenje za javnost II MODELARSKOG SKUPAPoštovani aviomodelari i ljubitelji vazduhoplovstva druženje koje smo najavili za nedelju 26.-og maja na Sportskom aerodromu Divci odlažemo do daljnjeg. Razlog odlaganja skupa su vremenski uslovi koji su prethodili ovih dana, količina kiše koja je pala na sam aerodrom uticaće na sam tok druženja. Verujemo da će se vreme stabilizovati i da će mo Vas naknadno obavestiti o terminu samog skupa.Članovi Aerokluba Valjevo

Odg: II RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2019

Reply #3

S obzirom na vremenske uslove koje smo imali u prethodnim nedeljama i same uslove na aerodromu skup koji smo odložili 26. maja Članovi Aerokluba Valjevo su odlučili da skup bude održan u subotu 22. juna u nadi da ćemo ovog puta što se tiče vremena i uslova biti pozitivni.


Svi koji su se prijavili u toku dva dana dobiće povratne e-mailove o ovoj informaciji da bi potvrdili dolazak na skup ili suprotno. Ko se nije prijavio to može da učini na sledećem linku: https://www.aeroklubvaljevo.com/modelarski-skup-prijava/.


Dragi modelari i ljubitelji vazuhoplovstva očekujemo Vas na prelepom Sportskom aerodromu Divci u subotu 22. juna 2019. članovi Aerokluba Valjevo.


Hvala