Hvala na odgovoru - kako sam procitao, tako sam isao i ravnat krilo. Mislim da sam izravnao, mozda ne 100% jer sam bio solo, svakako bi bilo bolje odradit to udvoje da jedan drzi krilo malo napregnuto, a drugi ugrije foliju.
U medjuvremenu se dosta radilo, ali nisam redovan na forumu, pa nisam nista stavljao.
Evo update:
- Stigla serva - Corone DS238MG koje su bile namjenjene za sve, ali sam zaj... jer zapravo servo za kormilo je smjesteno na motorbox, a posto je motorbox od verzije 2 aviona, corona je prevelika i nema mjesta da se prosiri otvor. Verzija 2 koristi bluebird servo koji je na putu.
- Otvori za serva na krilima su napravljena traljavo i bilo je potrebno brusenja i rezanja da bi servaci usli.
- Motorbox je montiran, motor je gore. Dva usmjerivaca zraka za hladjenje od balze su takodjer zalijepljena i izgledaju poprilicno blesavo kad se montira cowling, ali sam ih prefarbao u crno da se kolko tolko sakriju.
- sve je polijepljeno i jedino sto je ostalo od mehanike je pospojit sve linkove i cekat servo za kormilo da namontiram pul-pul
- Nemam ESC i posto sam naumio stavit YEP 60A ili Plush 32 60A nece ga skoro ni biti jer hobbyking nema nijedno. Ima li prikladna alternativa u slicnom cjenovnom razredu?
Prikrao se jedan mali stanovnik u krilu koji pomno prati radove
Avion je sad vec gromada, puno veca nego na slici izgleda.