Znam da decki u Ludbregu nemaju vremena tipkati po forumima, stoga cu ja napisati ono sto znam...
Organizator je osigurao kamp za natjecatelje nekoliko 100m uddaljen od samog letjelista prakticki u samom centru grada sa svom potrebnom infrastrukturom (voda, struja, tusevi, wc...) pa je dobar dio ekipa smjesten tamo u satorima te kamperima. Neki stanuju u hotelima u Ludbregu, novozelandcani su nastanjeni u hotelu u Prelogu dok je dobar dio u privatnom smjestaju. Posto je ludbreski okolis bogat vinogradima i vikendicama pa su domacini to znali skoristiti te su iznajmili svoje kuce odnosno vikendice...
Nedjelja je bila jedini slobodan dan (bila je jedino registracija modela i svecano otvaranje) pa su gostima organizirali izlet po gradu sa turistickim vodicima, a jucer tj. u srijedu u centru veliku tombolu sa bogatim nagradama... bogatim znaci doista vrijednim jer su za nagradu sretnici dobili nekoliko ponajboljih takmicarskih F3K modela, servaca...
Radni dan pak na terenu izgleda ovako:
Ujutro je u obliznjem hotelu osiguran dorucak, zatim u 9 pocinje natjecanje, nakon 12 rucak u hotelu i nakon toga samo natjecanje traje do 18h. Od 19 sati vecera, jedni jos lete, treniraju, drugi popravljaju modele a treci iskoriste za izlazak u grad, gdje se nalazi i "sluzbeni bar" prvenstva u kojem se odrzavaju brifinzi, brainstorminzi, partyi...
heh bas je zabavno vidjeti kako se kinezi rasplesu na zivu muziku
Ovim putem treba zbilja cestitati deckima i curama (Mimi, Geci, Ruda, Danca, Nixa... te ostaloj ekipi da nekoga ne izostavim, naravno tu su i suci ciji posao je po ovoj paklenoj vrucini doslovce paklen...) da su uspjeli svojim zalaganjem i pozrtvovnoscu organizirati takav događaj....naime broj ljudi potreban za organizaciju je doista impresivan i sve to treba smjestiti, nahraniti... opet neki nazalost zbog posla, obiteljskih obaveza (pomladka) nemozemo pomoci onoliko koliko bi trebalo ali sto je tu je, preko toga nazalost ne mozemo
Da ne zaboravim na terenu je prva pomoc, tehnicka podrska jer svi rezultati idu on-line u realnom vremenu tako i ostali mozemo pratiti tok natjecanja...
Mozda nakon natjecanja netko bude voljan napisati jos konacni rezime prvenstva...lp