Re: Gasenje FlyFreak-a
Reply #2 –
Bok,
osobno bi još malo gurao forum. Ne znam koliko košta, vjerujem da će biti dobrovoljaca da se taj trošak podijeli i podnese među nama. Da, neke druge platforme možda i jesu razvikanije, no sam FB je isto tako na rubu da umre. Koristim mnogo grupa tamo ali iskreno i tamo nema danima tjednima ili čak mjesecima ništa novoga.
Možda je malo zatišje, rekao bi da smo si sami tome krivi da ne ulazim u sad neke teme, možda je vrijeme malo teško od cijena, od obveza, možda smo neki ostarili, a gruba istina je da (bar ZG za ostalo ne znam) nitko ništa da radi da se uvuku neki novi klinci iako sam i osobno ali i razni pojedinci predlagali da se poradi na tome da se modelarstvo reklamira od škola do medija...kako je tako je...ispekli smo pa sad jedimo
Nada umire posljednja...ja bi dao još malo umjetnog disanja forumu, i sam pripremam razne build logove i hrpu novih modela, možda se i ostali uključe, iz svih dijelova HR.
Eto, najlakše je isključiti no moj glas ide da još malo pričekamo. Naravno, da se vidi cijena hostinga i kako će se platiti...mislim ima li zainteresiranih. Isto tako da ima volje malo dignuti modelarstvo iznad svojih osobnih interesa, poraditi na reklami, poraditi na mlađim generacijama i da vidimo ide li. Ako ne ide, hvala do viđenja
LP
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.