Pozdrav svima.
Iako sam odustao od objavljivanja snimaka letova napravljenih iz aviona, te sam obrisao sve snimke letova iz visine (zbog našeg zakona, a licencu za to nemam), ipak sam odlučio podijeliti sa vama ovaj snimak:
http://www.youtube.com/watch?v=ns2Fg-d5IHsDo sada sam uvijek morao avion lansirati iz ruke, kao bi dobio početno ubrzanje. No, nakon što mi je Marijan (jarun75) donirao jači motor (brushless), ESC i razne gigante od propelera, sada je moj MiniMag postao MaxiZvijer.
Jednostavno, nisam mogao odoliti a da ne probam poletjeti sa kratke piste, sletjeti na istu - po mogućnosti u jednom komadu (ok, promašio sam pistu pri slijetanju, ali je avion još uvijek 'jednina').
Teško mi je spojiti dan sa blagim vjetrom (ili bez njega), posuditi auto od djevojke (svoj nemam, a onda moram klečati pred njenom mamom da mi dopusti voziti njen, pre-skupi auto [Golf 7]), te otići 5 kilometara od kuće do aerodroma. Da bar imam neku torbu, veliki ruksak, ili nešto slično, pa bi ga onda nekako na leđa i polako biciklom, ovako...
LP
milan
---
Edit:
Heh, gledam poruku od YouTube robota: "We detected your video may be shaky. Would you like us to stabilize it?"
Ne hvala. Sva ljepota ovog snimka i jeste u 'zdrmanom' snimku, upravo onako kako ju je kamera 'doživjela' (i preživjela).