FlyFreak

RC Modeli => Početnici => Topic started by: Antonioo on November 14, 2020, 12:11:42 pm

Title: Ulazak u hobi - pocetnik
Post by: Antonioo on November 14, 2020, 12:11:42 pm
Pozdrav svima  :D
Planiram uci u hobi i naletio sam na ovaj forum gdje mi se cini da bi mogao dobiti kvalitetne odgovore
Do sada sam probao letit sa nekakvom kopijom Syma x5c i ryze tello, ali su me vise privukli freestyle i cinnematic dronovi. Za pocetak me zanima je li moguce sloziti 2u1 freestyle i cinnematic drona tako da se na frame od freestyle ubace protectori od cinnematica? Ako ne, kojeg bi mi preporucili za pocetak za ucenje? Sto se tice stanice uzeo bi FrSky Taranis X9 Lite ili FrSky ACCST Taranis Q X7, a naocale koje su me najvise privukle su Eachine EV100. Uzimao bih preko banggooda, blizi se i black friday :D . Ako bi uzeo eu priority line shipping na BG izbjegavam li placanje carine i pdv-a?  Takoder, za sada imam samo action kameru, a dron bi volio slagati sam od nule. Ovisno o odabiru vrste drona bi dalje istrazivao o tome i vjerojatno imao pitanja za dalje.
Title: Re: Ulazak u hobi - pocetnik
Post by: Dragomej on October 23, 2021, 10:50:40 pm
Uzimao bih preko banggooda, blizi se i black friday :D . Ako bi uzeo eu priority line shipping na BG izbjegavam li placanje carine i pdv-a? 

Kažu ovako: EU Priority Line is the new shipment without customs of Banggood! Banggood will ship your parcel with GLS or Post NL. EU Priority Line it has no customs costs which are borne by the store originally before sending the purchased product.