Skip to main content

Topic: FPV dron završni rad na faksu (Read 1239 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FPV dron završni rad na faksu

Pozz ekipa, trebam pomoc po pitanju FPV drona. Nisam početnik po pitanju samogradnje ali kako sam bio odsutan neko vrijeme zaboravio sam dosta tih stvari. Nekada davno sam si slozio jedan opasan quad i do dan danas je u funkciji iako ga ne letim vec dugo, pojeo ga dji.

Naime, sada za zavrsni rad na faksu trebam odraditi jedan klasican freestyle fpv dron. Svaka preporuka je dobrodosla, cijena nije upitna ali je pozeljno da prodjem sto povoljnije naravno. Ne bi isao preko 5" tako da odmah znate. Imam stari daljinac turnigy 9x i LCD Fieldview 777 tako da sam njih dvoje planirao iskoristiti.

Znaci treba mi FC sa pretpostavljam integriranim esc (vidim da je MAMBA F405 MK2 popularan), frame neki klasika, motori nekih 2400kv(?), propeleri 5", breadboard, batke, kablovi, i jos sta fali ne pada mi sada na pamet vise nista

Ono sto bi ja molio evo nekog iskusnog oko toga je da mi da savjet oko nabavke dijelova, pod hitno ih moram uzimat, ali prvo moram znati tocno koje da ne bi dosao u situaciju da nesto nije dobro i da se ne poklapa jedno s drugim. Takoder ako netko od vas bude imao te neke dijelove rado bi kupio njih nego cekao da dode iz kine.

Ako sam nesto zaboravio slobodno se nadovezite na temu, drago mi je na kraju krajeva da vas i dalje ima dosta tu :)
Bitno da se leti.

 

  Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.
Verification:
: