Odg: F3A/F3M 2012
Reply #11 –
pitanja:
ima tri programa koliko vidim. dali to znaci da ima i tri natjecanja ili treba svaki program kako ides dalje ako prodes krug..basic>intermediate>advanced? vidim da su razvrstane tri kategorije, i svaka ima ogranicenja,no pitam jel me zanimaju detalji.
cisto me zanima kaj da treniram. za sada sam savladao basic i intermediate pa cu poceti advanced. znaci li to da za svaki program trebam i zasebni model ili mogu odigrati sve s jednim ako mi ide s njime ok? savjet, koji model odabrati...mislim na vrstu modela, ne njegovo ime-sport modeli, visoko krilci nisko bla bla.
za sada sve ovo je izvjezbano na simulatoru (realflight 6.5) i cekam da dodem pa da isprobam to uzivo.od figura me jedino muci onaj brzi okret oko krila/trupa, oznacen trokutom, recimo u intermediate figura 2 posle kovita. stavio sam i snimak basic leta u simulatoru, pa ako tko od natjecatelja/sudaca ima realflight i ako mu se da pogledati pa da mi ukaze jel to uopce cemu slici-dva su i drugi je bolji.
eto, ja si vjezbam, i znam, pitanja su pocetnicka no trebam savjete kako bi se kvalitetno pripremio za natjecanje
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.