Eto da se nesto desava i sa moje strane.
Pa opet sam nesto kemijao...
Tarot 700
FC matek F7 + gps 880n
Esc 4in1 35a
Motori 4114 400kv mrvicu su modirani al se nevidi sta je ispod haube( ostavio sam ih na oko 400kv al imaju strasnu snagu kao da su na 200kv) inace kupljeni od jednog kolege pa na preporuku od od drugog odustao sam od nabavke rctimer 360kv 5010 jer nemaju ni pola sto imaju ovi i nemaju dovoljno mjesta za namotat kak sam htjeo) ovi sto su kod mene dovoljnu su veliki za bilo kakva modiranja.
Dolaze mi neke lude li ion baterije za setup 5s4p ali leti odlicno na 4s2p
Propovi su tu sa foruma neki 1655 gorivo ugljen xd
Sljedece je skidanje nogica i trebam karbonske nosace motora i neku mini fpv kameru
?Ak netko nudi
Dosta je bilo igranja idem na rusenje svojih zabluda.
Tezina 2.444 g sa svime na sebi. Mogao sam ici ispod ali nezelim, raspao bi se u zraku, frame mora bit jaci. Probao sam kombinirati samo sa cijevima al se previse savijaju bez centralnog odnosno duplog kostura.
Evo slika ali sa starim propovim 14x8 grupner e prop
E to je dron kad je sve lijepo slozeno i nevide se zice. Bas sam napredovao u ovih godinu dana otkako sam se vratio u RC svijet xd
I da hvala svima koji su se pronasli i pomogli mi oko dijelova i savjeta. Ovdje sam od bar 10 ljudi kupio po neki dio i dosao do ove letjelice. Svaka cast i samom forumu i moderatorima. Neka smo na okupu i pomazemo si heh
Long range F450(30min,6km), Arial Tarot octacopter(30min, 4K gimbal), Solar wing(unlimit solar flight and 4g arduino range with no limits)