Koliko vidim nemaju PayPal. Dakle kupujete tako da date broj kartice ?
Nije mi to baš , radije bih da primaju PayPal.
Pretpostavljam da je i do tog nedostatka (nemaju PayPal), a ne samo do AliExpressa kao takvog, ali moje iskustvo je loše:
Naručih jedan mob, featurephone, kojeg mi je GSM arena pokazala kao jedan od dva koji su zadovoljavali uvjete koje sam tražio, a kojeg nisam našao nigdje, u niti u jednom oglasu na svijetu osim u tom jednom jedinom na AliExpressu.
Međutim, stigne mi model istog proizvođača, isti broj, ali s nedostatkom jednog maalog, ali značajnog "S" na kraju naziva (npr. Nokia 80 umjesto Nokia 80s, ne sjećam se više točno imena modela).
Toga bez "s" bilo ih je na sve strane po internetu, po dva-tri puta nižoj cijeni, al hebi ga - prodavač se "zabunio".
Prigovor, prepirka, žalba,... i ništa. Prodavatelj nudi zamjenu ili povrat novca, ali ne i povrat povratne poštarine i PDV-a koji sam platio, ali samo ako pošaljem mobitel natrag. A Aliexpress nište ne poduzima, po njima je ta ponuda prodavača u redu. Dakle, APP (ako prođe-prođe) metoda, prodavatelj nikako ne može biti na gubitku: ili proda jeftin mobitel za velike novce, ili dobije mob natrag, vrati novce, pa ispočetka.