Skip to main content

Topic: P: V900 (Read 289 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

P: V900

Prodajem V900 od E-FLIGHT. Model je potpuno novi, u kutiji, nikada sastavljen, u PnP verziji ( bez prijemnika). Predviđen je za brzo letenje na 3S i 4S bez mijenjanja propelera. Cijena je 190€. +385911229707

Model V900™ najbrži je E-flite® zrakoplov dosad! Čim ga izvadite iz kutije, može postići maksimalnu brzinu od 120+ MPH na 4S, ili 100+ MPH na 3S, bez potrebe za nadogradnjama ili promjenama oslonca. Lako je izgledati dobro i brzo letjeti s V900!

Ključne značajke:
Tvornički opremljen svestranim sustavom napajanja bez četkica velike snage
Zapanjujuća i elegantna konstrukcija zrakoplova
Jednodijelno krilo ojačano ugljičnim vlaknima
Najveće brzine od 120+ MPH pomoću 4S baterije
Kompozitni ojačani EPO okvir

V900™ brzi sportski zrakoplov najbrži je E-flite® zrakoplov dosad! Odmah nakon vađenja iz kutije može postići maksimalnu brzinu od 120+ MPH na 4S, i čak 100+ MPH na 3S, bez potrebe za nadogradnjom ili promjenom oslonca. Dizajniran je da privuče glave brzim letom i izgleda dobro s glatkom aerodinamikom, kompozitno ojačanom EPO konstrukcijom i živopisnom trim shemom koja se ističe na tlu i u zraku.

Ako imate potrebu za brzinom—dizanjem adrenalina, pravednom BRZINOM—onda će vam se svidjeti avion E-flite® V900. Tvornički instalirani motor bez četkica velike snage i ESC od 60 ampera pružaju neograničene vertikalne performanse i nevjerojatne najveće brzine do 120+ MPH bez potrebe za nadogradnjom ili modifikacijama. Lagana, ali čvrsta i izdržljiva konstrukcija zrakoplova opremljena je digitalnim servoima s metalnim zupčanicima koji nude preciznost i pouzdanost koju ćete cijeniti iz leta u let. Za sastavljanje nije potrebno ljepilo, a možete letjeti upravo onoliko vremena koliko je potrebno da se baterija napuni. Dakle, bez obzira jeste li pilot srednje razine i ovo je vaš prvi brzi zrakoplov, ili ste iskusni ovisnik o brzini, možete biti u zraku i letjeti BRZO u gotovo trenu. No, zrakoplov V900 ne leti samo brzo - dobro se ponaša i lijepo usporava za glatka prilaza i slijetanja, plus sposoban je za akrobatike uključujući velike petlje, kotrljanja, oštricu noža i više.

Svestrana snaga bez četkica
V900 je tvornički opremljen svestranim sustavom napajanja bez četkica velike snage koji vam daje mogućnost da odaberete koliko brzo želite ići. Jednostavno ubacite 3S bateriju za postizanje brzina do 100+ MPH. Ili, da nadmašite to i postignete najveće brzine do 120+ MPH, instalirajte 4S bateriju—nisu potrebne modifikacije ili nadogradnje—nije potrebna čak ni promjena podupirača.

Snaga i preciznost
Brzina je ništa bez pravog omjera snage i precizne kontrole. Zadivljujuća i elegantna konstrukcija zrakoplova V900 izrađena je od EPO-a koji je ojačan kompozitom tako da je krut i izdržljiv, ali je i lagan. Osim toga, opremljen je digitalnim servosima s metalnim zupčanicima koji pružaju preciznu kontrolu i pouzdanost koja vam je potrebna za uživanje u BRZOM letu za letom.

Lakoća i jednostavnost
Za sastavljanje nije potrebno ljepilo, a V900 može biti spreman za let u vremenu potrebnom za punjenje baterije. Kompaktna veličina olakšava transport i pohranjivanje, a po potrebi možete jednostavno instalirati i ukloniti jednodijelno krilo ojačano ugljičnim vlaknima. Krilo također ima integrirani i ojačani rukohvat za lakše lansiranje rukom i dodatnu zaštitu pri slijetanju.

Tehnički podaci
Raspon krila (mm): 900
Težina leta cca. (g): 840
Kontrola: H,S,Q,M
Duljina (mm): 8085
Proizvođač: E-Flite
Trup: EPO
Krila: EPO
Rec. motor: BL Outrunner
Rec. Baterija: 1800-2200mAh 3-4S LiPo
Verzija: BNF - BIND N FLY
Vještina leta: profesionalna
Izgradnja vještina: Početnici
Vrsta pogona: električni

http://www.youtube.com/watch?v=zs2Nn8FcFO0
samo zemlja je granica....