Odg: Važno
Reply #37 –
ma nije to uopce vazno. kao sto forum nije mjesto gdje se iznose OSOBNI podaci
sve to podsjeca na incident na jarunu kad smo letjeli tamo, dolazili su ljudi, sjeli uz nas, pricali s nama, i bez lazne samodopadnosti zaista su se divili modelima i kaj sve mogu u zraku..a onda dode jedan revoltirani covjek i kaze kako je to bilo lose i kako su nas nazivali idiotima itd...svaka prica ima dve strane, to ne treba zaboraviti.
no najvaznije je da je sve proslo ok, svi su se prizemljili sigurno i to je ono najvaznije. iz ovoga SVI trebaju izvuci pouku i ponajmanje je da se treba bilo koja strana bahatiti. velike letace treba shvatiti ozbiljno, vecinom oni rade svoj posao i mi smo kao modelari oni koji im se trebaju skloniti s puta.
a vjerujem uz obostrano postovanje i uvazavanje jedni drugih da neba ima dovoljno za obje strane. a mi nikada nesmijemo zaboraviti da smo mi na zemlji a oni u zraku pa stoga sve je jasno iz ovih riječi. OPREZA NIKADA DOSTA! i to je valjda to...
a vjerujem da ce jedan rostilj i pivica pomoci da bolje upoznamo jedni druge..ajde, organizirajte nekaj...
psssst pocetkom devetog mjeseca
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.