Skip to main content

Messages

This section allows you to view all Messages made by this member. Note that you can only see Messages made in areas you currently have access to.

Messages - tomoooo

721
Online trgovine / Odg: Grupna narudžba HK (EU skladište)
Narudzba sve stima, thnx :)

Sto se tice navodne zarade, ako imaju buddycodove, popuste ili sto vec slobodno neka si zadrze.
Meni ovako odgovara, a da mi ne odgovara nebi narucivao :)

Svaka cast hrast-u i zed-u, treba sve narudzbe okupiti, pa ti netko odustane ili hoce nadopuniti narudzbu, kasnije kada paket stigne
izorganizirati primopredaju, slanje postom/tiskom, gubljenje slobodnog vremena koje su mogli iskoristiti za rad na modelu ili letenje.

Unaprijed zahvaljujem na trudu.
722
Online trgovine / Odg: Grupna narudžba HK (EU skladište)
ako moze

1x http://hobbyking.com/hobbyking/store/__31279__TURNIGY_Transmitter_Strap_EU_warehouse_.html
1x http://hobbyking.com/hobbyking/store/__35811__ZIPPY_Flightmax_5000mAh_4S1P_30C_EU_warehouse_.html
1x http://hobbyking.com/hobbyking/store/__35906__ZIPPY_Flightmax_2200mAh_3S1P_40C_EU_warehouse_.html
4x http://hobbyking.com/hobbyking/store/__45471__Super_Bright_3Watt_Blue_LED_Lamp_with_Aluminium_Heatsink_EU_warehouse_.html
4 http://hobbyking.com/hobbyking/store/__45473__Super_Bright_3Watt_Yellow_LED_Lamp_with_Aluminium_Heatsink_EU_warehouse_.html
723
Birtija / Odg: dal vam dolaze paketi ??
Stavi se u paypal-ov polozaj oni rade s pokvarenim sellerima i buyerima, moja greska sto sam narucio na 5 razlicitih adresa u 5 paypal transakcija.
Da je sve bilo pod jednom transakcijom nikakvih problema nebi bilo. Sve unutar average-a :)

724
Birtija / Odg: dal vam dolaze paketi ??
Zato sto sam napravio 5 narudzbi, svaku na drugu adresu u razmaku od 15 min, zatim 5 dispute-ova otvorio u 10 min sredinom 2. mjeseca i zato jer mi je broj otvorenih dispute-ova veci od average-a koji je valjda 1-2 u mjesecu.
725
Birtija / Odg: dal vam dolaze paketi ??
Narucio 5 raspberry pi-eva pocetkom 1. mjeseca, kontaktirao podrsku ne odgovaraju na mailove, digao 5 paypal dispute-ova i sada mi se paypal prijeti suspendiranjem accounta i da me iskljuce iz buyer protection policy-a, neki dan mi se javio seller i kao budu provjerili, tek su drugi dan poslali i to samo 1 komad, jos se trebam natezati s njima za ostala 4 komada.
730
Birtija / Odg: Problemi i prituzbe na Hobby King
Imaju i nasi postari nacina da ti zeznu paket, a pogotovo ako procijeni da se moze preklopiti i nagurati u sanducic, bilo da su rukavice, folije za tablet i slicno.
732
MultiRotor / Odg: Hubsan Test
Probao sam mobiusa dignuti s hubsanom, ali se samo odvojio od poda, mozda zbog toga sto imam tezu bateriju, sa stock baterijom bi mozda i letio.
735
Online trgovine / Odg: giantshark
Opcenito iz zemalja EU nema nikakvih davanja, ali ovi gore od krajnje cijene odbiju porez, ista stvar i sa quadcopters dot co dot uk