Skip to main content

Topics

This section allows you to view all Topics made by this member. Note that you can only see Topics made in areas you currently have access to.

Topics - zeljkogrgic

3
Elektronika i baterije / Arduino
Kao prvo sretan Bozic i Nova 2015 godina, ne znam dali postoji tema o ovome ovdje, ali vidim da nitko ne pise ovdje o tome, ispravite me ako grijesim. Pa molim kolege malo iskusnije da nesto kazu i podjele svoje znanje sa nama pocetnicima.                                                    Kakve mogucnosti ima, Kako moze pomoc u modelarstvu itd, vidim da su cjene djelova, komponenata, senzora jeftine ,pa bi volijo nesto o tom i naucit, a i neki projekt napravit. Pozdrav
4
MultiRotor / qvad turnigy x666
Planiram u novoj narudzbi narucit na hk eu skladiste ovaj frame, pa me zanima ,pitanje za iskusnije koji bi bijo optimalan set up za navedeni frame. U planu sam afro reglere 20-30 amp simon k , ntm motore 900 kv, kk2.1,5 plocica, iako neznam koji propovi bi bili ok nesto 9*4,7 ili nesto takvo. Sve sugestije su dobro dosle.
6
Helikopteri / pomoc hk 450
 Slozio sam hk 450 heli uz pomoc vas tu na forumu i serijala manuala na internetu. To je ona naj jeftinija verzija sa metalnim frameom , ali sam mu ja stavijo metalnu glavu i metalni rep, naravno HK . e sad molim za pomoc imat stanicu turnigy x9 flasanu na erx9 sa dij modulom frsky i prijemnikom frsky v8r7-ll . setup na heliju je naj jeftiniji znaci serva hxt 900 repni servo hkscm 9 , motor turnigy x500- 4000kv, giro hk 401b, esc hk 30a bec 3a blue series. Zanima me kako da to spojim na navedeni reciver posto nisam nasao u manualu na internetu. drugo pitanje kako programirat esc posto sam uzeo polovan i nemam manual za njega, ili ako netko ima karticu za njega da mi ga programira ili proda navedenu karticu, i trece pomoc s postavkama u heli meniju na navedenoj stanici turnigy er9x  hvala unapred.