Skip to main content

Show Posts

This section allows you to view all Show Posts made by this member. Note that you can only see Show Posts made in areas you currently have access to.

Messages - zeljkogrgic

5
Samogradnja / Odg: SZD 9 BOCIAN pzd
Ovaj avijon je stvarno gust gledat kako nastaje, kako ga vase vrijedne ruke rade, za svaku pohvalu. Mozda cu uskoro privatno u vukovar pa vam se javim imam jos nekih sitnica za vas. Pozdrav iz suncane Pozege.
6
Samogradnja / Odg: El Gringo PZD
Drago mi je da je stigao u prave ruke majstoru koji ce znati te sitnice iskoristit za planove i realizacije buduci projekata a i sadasnji. Mi cemo se vidjeti jednog dana kad posao se potrefi da dodem u vukovar.a let bit ce mi gust da vidim vas i osmjeh na licu da vjerujete da jos ima dobri ljudi koji su spremni dati neku sitnicu neki doprinos kolegi koji vjerujem ce jos puno godina radit avijone i uvest u ovaj svjet modelarstva jos mnogo mladi nada na kojima ovaj svjet ostaje. Drago mi je da ce vam ove sitnice pomoc a znate kako kazu dobro se vraca dobrim. Samo nastavite ovako kako ste i do sada radili puno ljepi modela i uspjesni letova od kolege grgica. Pozdrav.
7
MultiRotor / Odg: X525 V3 quadcopter
1000 kv ntm motori serija 28-26 afro regleri 30 amp simon ka bez probema vrti propove 12 inca a da se ne ugriju imao je matej isti qvad moze to potvrdit. Motore samo treba redovito podmazivat i oni ce trajat.
8
MultiRotor / Odg: X525 V3 quadcopter
Ja sam na takvom qvadu sa dvije zipice 2200  u paraleli i sa 12incnim elisama imao oko 18 minuta rtf masa je bila 1300 grama probaj stavit dvanaestice .
9
Forum / Odg: POMOČ , PZ DESIGN
ja cu sutra poslat nasem kolegi sta sam obecao, iako rasprodajem svoje stvari sutra saljem ono sta sam namjenijo za naseg kolegu. a kad dodem u vukovar javit cu se da se vidimo. pozdrav.
10
MultiRotor / Odg: qvad turnigy x666
slabo, nemam vremena na terenu sam stalno, vjerovatno ce u prodaju da ga bar netko vozi kad ne stignem ja.
11
Forum / Odg: POMOČ , PZ DESIGN
Evo da se i ja javim na ovu akciju, iz pz sam i nemam ovdje nikoga s kim bi podjelijo iskustva , imam kolege iz sl broda i da nije njih nebi nista naucijo o ovom hobiju, trenutno nemam vremena zbog posla koji radim da se bavim ovim hobijem, ali kad stignem pokusavam pratit zbivanja na ovom forumu, pa se pridruzujem akciji i gosp pzdesign darujem jedan turnigy yep regler 30 amp novi i par motora, moram vidit sta imam, pa bi molijo pzdesign da mi se javi na pm jer znam doci u vukovar pa da mu to licno i predam, pozdrav od mene i jos puno ovaki akcija vam zelim.
12
Početnici / Odg: Koji helic odabrati
scaveola, marijo ti je iz ng, mozda NEMA ISKUSTVA U HELICIMA MOZE TI UVELIKE POMOC OKO SVEGA, CUJ SE SA NJIM OK JE
13
Birtija / Odg: SRECNA NOVA 2015.
Sretna nova 2015 godina, i puno zdravlja, srece i uspjesni letova i planova i realizacija...
15
Elektronika i baterije / Odg: Arduino
Evo za pocetak jedan video                                                                                                                                                                     http://www.youtube.com/watch?v=E6KwXYmMiak