Danas i jučer navečer ,nakon dosta vremena skopčao sam kako instalirati aluminijski nosač a da normalno mogu pričvrstiti nosače spojlera jer dotični aluminijski nosač je napravljen za prednji kraj autića,neznam kako izgleda stražnji originalni aluminijski nosač ali i ovaj prednji se može ugradi uz malo nazovimo to tako "nauke".Moram napraviti filmić kako to izvesti jer o tome na internetu nigdje nema,bar ja nisam pronašao,valjda ću ovime nekome pomoći.Mene je zeznulo kod kupovine jer je pisalo da je i za prednji i zadnji kraj,kad ono oba su indentična i pašu samo na prednji kraj,markentiška prodaja,kupi pa se onda žali,ali ok,sredilo se pa i neradim probleme prodavačima,mada bi trebali pripaziti jer netko će ih neznam što.......
.Treba paziti da ti svi šerafići dobro budu ušerafljeni u karoseriju da nosač neizleti van kod vožnje autića,dakle,paziti na dužinu šerafa.O tome na privatne poruke da nepišem puno o tome.Dakle sve što trebate je taj aluminiski nosač i novi šerafići sa malom glavicom i po potrebi alat za narezivanje navoja ali samo po potrebi jer ovi koje sam ja ušerafio sami si rade navoj u aluminiju,malo je komplicirano jer sam prilikom tog ušerafljivanja na dlanu dobio žulj od stiskanja da bi napravio navoj.Trebate i jako dobar odvijač da vam tjekom rada glavica šerafa neizliže i postane beskorisna,i samo pažljivo jer glava i šeraf mogu puknuti i ostati u aluminiju i onda se to teško vadi van.Eto par slika da i prednji nosač se može instalirati i na stražnji kraj.Pitanja u vezi toga može i na privatne ili ovdje u rubrici "Vortex A959 WLToys" rc autić u omjeru 1/18 scale autić
.Nosači su eloksirani u plavo,ima ih u raznim varijantama po želji ili ako želite u skladu sa kanopijem.Ja sam odabrao plave jer je kanopi plavi pa se uklapa u dizajn.Dobar je i u crvenoj izvedbi ili čak u srebrnoj "unisex" boji koja se uklapa svugdje
.