Update:
Obljepio sam zagija s trakom, neke stvari sam sfušao. Može bolje, al učim se lagano. Popeglao sam što se dalo.
[attachimg=1] [attachimg=2]
Donja strana mi je najslabija karika, tj. naneurednija. Trebala je biti crna traka pa se nebi vidjelo to što se vidi. Vidjet ću, možda bacim u crnu boju. S gornje strane će ići neki detalj, vidjet ću.
[attach=3]
Još čekam servače :/ Ovi što su bili u paketu, jednog sam odmah spržio, a što sam naručio s metalnim, jedan mi je ošao sam od sebe. Nešto se unutra smrdalo i samo vrti, a ruka se ne miče. Rastavio sam ga, al ne kužim u čemu je problem. I fale mi horne :/ Naručio sam i njih, vjerojatno budu stigle na vrijeme koliko sam brz
Imao sam ideju da žice ukopam i većinu komponenti, ali sam odustao jer ga vjerojatno budem skršio, tako da sam to ostavio za sljedeći build.
Sad pitanje, ako doslovno sve naljepim s gornje strane zagija, koliko će to negativno utjecati na sam let? Il da si ipak dam vremena i "ukopam" stvari koje mogu?
Bolji su ti drveni nosači zbog puno razloga .
Svaku preporuku poštujem, i sve ću uvažit kod sljedećeg zagija. Ovaj radim s onim što nađem u stanu