Skip to main content

Topic: P: FOX 1800mm stiro (Read 256 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

P: FOX 1800mm stiro

Fox 1800mm, stiro, dobavljač je Pelikan, potpuno novi, nekorišteni, u originalnoj kutiji, kompletan, za let potrebna baterija i prijemnik. Cijena150€. Kontakt može i WhatsApp, Viber, SMS na +385 91 1229 707

SPECIFIKACIJE:
Raspon [mm] 1800
Duljina [mm] 880
Težina [g] 685
Površina krila [dm 2 ] 23
Motor  CD28
Regulator naizmjenični 18A
Propeler sklopivi 10x6"
Baterija 3S 11,1 V 1000 mAh- 1800 mAh
Poslužiti 4x mikro
RC komplet min. 4 kanala

http://www.youtube.com/watch?v=f9TDVJLn8Vk

Opis:
FOX 1800, izrađen od gotovo nelomljive ekstrudirane polipropilenske pjene (EPP), dizajniran je tako da početnici mogu sigurno letjeti pod nadzorom iskusnog pilota - svaki rekreativni pilot će u potpunosti uživati. Uz pristojne termičke performanse, glavna prednost FOX-a je sposobnost pouzdanog letenja osnovnih akrobatskih figura; Također ćete uživati ​​u letenju na padini u blagim uvjetima - kao kod kuće!

Trup EPP pjenastog modela se isporučuje s montiranim AC motorom s rotirajućim kućištem (CD-ROM tip promjera 28 mm), nagibnim propelerom, s ugrađenim AC regulatorom i servosom kormila i dizala. U prednjem dijelu trupa, ispod velikog poklopca kabine koji se može skinuti, nalazi se prostor za baterije i elektroniku u vozilu. Za FOX će vam trebati Li-poly tri-ćelije od najmanje 1000 mAh nosivosti 20C, ali će “nositi” i veće troćelije 1300-1800 mAh, s kojima će se sukladno tome produžiti i vrijeme leta. Horizontalna repna površina izrađena od EPP-a može se ukloniti radi lakšeg transporta i skladištenja – pričvršćena je na trup jednim vijkom. Krilo, također izrađeno od EPP pjene, je dvodijelno, bočno gurnuto na cjevastu karbonsku spojnicu. Eleronima upravljaju dva servo motora postavljena u krilo. Preporučamo "pomicanje" svih kormila prije spajanja spona. opetovano pažljivo otklon gore-dolje odn. lijevo i desno. Stajni trap se sastoji od jednotračnog stajnog trapa s poluupuštenim glavnim kotačem i malim cilindričnim kotačem. Kontroliraju se krilca, kormilo, elevator i brzina motora. Model je u elegantnoj crveno-bijeloj boji tako da lako možete "pročitati" položaj LISICE u zraku - u normalnom položaju i naopako!

Za upravljanje modelom trebat će vam najmanje četverokanalni RC kit, kao što je CADET 4 2,4GHz. U ovom slučaju, oba servo krilca su spojena na jedan kanal pomoću Y-kabla (nije uključen u komplet). Idealno je ako imate barem pet-kanalni računalni RC kit koji omogućuje neovisno upravljanje servosom krila. U tom slučaju možete postaviti diferencijaciju otklona krilca; za početak preporučamo 50% - tj. otklon krilca prema dolje je prepolovljen u odnosu na otklon prema gore. Posebno za lakše slijetanje na padini, poželjno je miješati krilce kao aerodinamičke kočnice (nagnuti ih prema gore).

FOX 1800 je dizajniran za početnike (pod nadzorom iskusnog pilota), oduševit će pilote koji su već savladali školski model, kao što je naš BETA 1400 - i neće razočarati nijednog rekreativnog pilota. Uz njega ćete naučiti pravilno koordinirano upravljanje modelom s kormilom, krilima i elevatorom, a uz postavljena veća odstupanja moći ćete krenuti u osnove akrobacije - bacanja, rtovi i zavoji, okreti... to vam više neće biti problem!

samo zemlja je granica....