Skip to main content

Messages

This section allows you to view all Messages made by this member. Note that you can only see Messages made in areas you currently have access to.

Messages - nisde

5
Forum / Re: Updejtani forum
Jel ima šanse da kad kliknem na sliku, a u postu ima više slika, ako su slike različite veličine strelica za sljedeču sliku se pomakne, pa ako je pozadina slične boje, teže je vidljiva, mogu li te strelice biti na istom mjestu neovisno o slici, tipa full ispod ili skroz na jednoj strani?
6
Birtija / Re: Alu profili 3030
Našao sam tuli, čekam odgovor, ove druge nisam, a po svemu, tuli je najjeftiniji kad i dostavu uračunam
9
MultiRotor / Odg: Koji frame, da je modularan
Nego, nevjerovatno mi je da moj frame košta 10$, a svi ostali su 30+. Kako pobogu tolike razlike u cijeni, smrdi li to na izrazito malu ponudu iz koje proizlazi i takav disbalans cijena? Nekako mi se čini da je opskuran izbor frameova, ili krivo vidim?

Kak ti je nevjerojatno? Pa i Merc i Dacia te odvezu od točke A do točke B, a razlika u cijeni je poprilična!
Tvoj frame možda niti nema u sredini karbon, nego staklena vlakna obojana u crno, i sa time puno uštede, drugo, ako je od onih "univerzalnih" karbonskih ploča izrezan, obično je takva ploča napravljena od karbonske tkanine, a ovi kvalitetniji su napravljeni sa unidirekcional trakama, postavljenim u određenom smjeru zbog čvrstoče! Probaj kupiti ploče karbona pa sam napraviti, vidjet češ da te neče izači nešto jeftinije, jedino je stvat što možeš napraviti dizajn po svojoj volji, i da ako misliš to sam rezati, daj stavi masku na nos jer prašina nije baš pre zdrava,a i četkice električnih alata ti brzo odu !
11
Raketno modelarstvo / Odg: "Printana " raketa
Slovenija, Mladi tehnik ili Mibomodeli, Austrija, Njemačka (klima raketen), Poljska, Srbija, svugdje osim u Hr, trenutno nema uvoznika!
12
Birtija / Odg: VELIKI AVIONI
Toga više nema, propao je Small planet, btw, radio sam na njima!