Skip to main content

Show Posts

This section allows you to view all Show Posts made by this member. Note that you can only see Show Posts made in areas you currently have access to.

Messages - experthr

7
MultiRotor / Odg: DJI Mavic Mini
Ja bi bez razmisljanja prodo sparka dok mu ne padne cijena. Potraznja za ovim ce bit vjerojatno ogromna tak da ce biti OUT OF STOCK. Jako mi je glupa ova razlika u modelima, sta nisu mogli softverski oni to blokirat i onda neko skinut blokadu i tjt  ;D , jer ako oni u idealnim uvjetima daju 2km pitanje kolko ce bit pogotovo uz smetnje iako definitivno svojom velicinom i tolerancijom na vjetar nije namijenjen za udaljenosti, ali flight time je tu zasto ne iskoristit. Treba nabavit preko oglasa od nekog amerikanca njihovu verziju i to je bomba onda, ali treba pocekat i vidjet je li zbilja razlika u hardweru ili samo softwareu pa su oni nazvali dva razlicita modela po softwareu, a hardware je isti, jer sumnjam da bi im se isplatilo proizvodit dva 99% slicna modela.
10
Oglasi ::: Radio i elektronika / P: 1.2GHz video link PRODANO
S prodajom UHF-a long range projekt je zavrsio pa na prodaju ide i video sustav. Odlican sa kvalitetnim antenama za 15km+


1)ibcrazy usmjerena cirkularna crosshair antena 250kn
2)ibcrazy omni cirkularna cloverleaf antena 150kn
3)ibcrazy omni cirkularna mad mushroom antena 150kn
4)prijemnik 250kn
5)transmiter 400mW 250kn
6)GRATIS linearna patch antena domace izrade i linearne dipolke 50knPRODANO
11
Samogradnja / Odg: Zagi sa repom ???
Samo napravi veliki zagi i u sredinu komoru za svu elektroniku.
Nema smisla stavljati rep na letece krilo.
12
Birtija / Odg: dal vam dolaze paketi ??
Preko sedam mora i sedam gora putuje paket, zatim dođe u lijepu našu, malo bude u Zagrebu pa do Osijeka krene za par dana. Vidim, stigao u Đakovo. Taman kad pomislim: Tu je! sav sretan odem ujutro u poštu, jer mi je stigao prije puta, da podignem onaj mi veli: Nema nikakvog paketa za tebe! :( >:(   U 10h na trakingu vidim da je pokušana dostava i vraćen u OS ??? ??? ??? . Nazad u poštu i tražim paket koji eto jutros nije bio u pošti a sad ga pokušali dostaviti a oni POJMA nemaju o čemu pričam. Da skratim priču, danas bio u pošti po ko zna koji put, paket se zagubio između OS i DJ i kinez ispo kriv! Rekao sam im da su mi ukrali paket a ona teta na šalteru da ga nisu ukrali nego izgubili. Meni je to isto! Pošto nisam fizički bio u kontaktu sa paketom NEMAM pravo nadoknade štete nego da tražim od Kineza! Pa tko je tu lud!
Sad sam se javio kinezu pa me baš zanima kakav će on odgovor smisliti.
Pa on ce ti rec da je tvoj posta zajebala
14
Ostalo / Odg: Legalno letenje iznad 120m
Super al opet na 400m iznad livade smijes biti jedino dok je model iznad brda, al u krajnju ruku to je sve tak ionak nebitno jer je zakon je prekompliciran i ko bi ga provodio, dok ne radis sranja i postujes neki osnovni zracni prostor, letis kak hoces.
15
Ostalo / Odg: Legalno letenje iznad 120m
Mislim da se brdo racuna kao prepreka dok si iznad njega, ako si iznad livade onda brdo nije prepreka ako cemo striktno po tom glupom zakonu.