Skip to main content

Show Posts

This section allows you to view all Show Posts made by this member. Note that you can only see Show Posts made in areas you currently have access to.

Messages - sekile

1
Početnici / Re: Dron za snimanje utrka
Za ovakve dinamične snimke kakve ti želis samo racing dron i pilot sa dobrim skilom za letenje i okom za kadar da ti to odradi. Ove kombinacije sa dji dronovima ti neče baš pomoci, prespori sui sve pada u vodu
4
FPV i AP / Odg: Naši najbolji FPV filmovi
Onaj kadar bočno je snimljen sa kamerom i gimbalom i ja trčim ko manijak kroz šumu  ;D ;D . A ove scene gdje vidi da je dron, to je racing 5inch pa smo kombinirali , kameru naprijed pa se njih ganja ili na guzicu pa onda oni love dron.
8
MultiRotor / Jeftilen Cinewhoop
Danas su full popularni cinewhoopovi, za one koje neznaju to su 3inch duchted dronovi na koje stavis gopro i namijenjen za snimanje cinematic kadrova. Isprobao sam ih dosta i ovaj Reptile Cloud drži teoriju malo para puno muzike. za 140$ dobijes složenu masina, jedino treba ubaciti prijemnik  i vozi. Evo kako to izgleda, pardon na bugarskom engleskom :)


http://www.youtube.com/watch?v=kCi1hRgAqGU
9
MultiRotor / Odg: Lumenier Skitzo FC
Moras ispod plocke lemilicom shortat VCC i 5V da receiver dobije napajanje, e sad mislim da isto moras TX1 sa NORM ali daj jos proguglaj, vise se ne sjecam bas tocno