Skip to main content

Recent Posts

1
Brodovi / Re: Remorker
Last post by draganri -
Dobro večer svima :)
Stepenice obojane u sivo , linica obojana u bijelo.Započela izrada nosača lampi i lampi za rasvjetni stup.
Pozdrav iz Rijeke :)
2
Samogradnja / Re: FPV experimenti
Last post by dare -
Horizontalac sam skinuo s starog FOTONA ali sam ga morao izrezati i nadoštukati...te vrhove ću ostakliti-pojačati karbonskim trakama kad budem radio krilo. Vertikalac je opet od Lexana ali sam ga napravio malo povećim(da ne velim grotesknim :) ) jer želim imati dobru kontrolu oko z osi tj. ailerone i elevator prepuštam AP-u ali vertikalcem volim upravljati-korigirati smjer ili skretati sam (on ionako ne sudjeluje u stabilizaciji-AP upravlja aileronima,elevatorom i gasom).Pogon je sad učvršćen sam za sebe bez vertikalca koji je sad u simbiozi s horizontalcem...na taj način je sad još lakše skinuti pogonski dio ako nešto želim promijeniti...uglavnom nastojim da mi je sve modularno i lako zamjenjivo...vijci su moji dobri prijatelji makar nisu baš uobičajeni tj. nitko ih ne upotrebljava kod izrade modela u tolikom broju jer sigurno ne pridonose laganoći modela...I tako sad s donje strane cijevi-trupa nema ništa(osim dva vijka s pločicom koji drže pogonski slog) i bit će puno lakše slijetati...Sad treba još što pažljivije i kvalitetnije napraviti ta trapezna krila.
5
Samogradnja / Re: Leteće krilo "Hai 4"
Last post by Werner -
Dobra večer svima,

evo, idemo dalje sa konstrukcijom od vrha krila. Na vanjske strane se podmetne naslon i onda se zalijepi rebro R29 okomito prema radnoj površini.
7
MultiRotor / DJI Care Refresh
Last post by Bejtman -
Ovo je zbunjeno do bola.

Jedni govore da dobivas novi dron (uz nadoplatu naravno), ako udres u nesto (greska pilota) gdje sam sam vidio lika kako govori o care refresh i pokazao snimku kako je isao sa dronom unazad i opalio u nesto.

Drugi govore da dobivas novi dron (uz nadoplatu naravno), ako nije greska pilota tj ako je hardware error.

Tko govori istinu?

Amo dalje, cisto da budem malo sigurniji u nesto sto uopce nisam siguran odem uzeti taj dji care refresh, sa strane pise za korporacije koje se nalaze unutar X ne placaju vat, iako me to ne brine, ali eto cisto da vidim o cemu se radi i lijepo pise 3-5 dana se ceka potvrda, a imas 48 sati unutar aktivacije drona da kupis dji care refresh. Retardirano do bola, ali kao sto sam rekao ne brine me.

Uglavnom kupim ja taj dji care refresh o kojem nemam aposlutno pojma i racunam dobit cu kod, aktiviram ga i amen, medutim cini se da oni meni doma salju te neke naljepnica za paket ako se sto dogodi skupa sa kodom. I sada ja moram cekati da meni to dode^^

Jeli itko ima blage veze cemu ovaj dji care refresh sluzi?

ps: Da kupio sam nesto sto nemam pojma sto je :)