Ali ako trazis sa smartphoneom model vidis tocku gdje je model i tocku gdje si ti. Sto si blize tocki gdje je model to bolje. Karta je u tom slucaju nevazna kao ni njena preciznost.
Kad je meni batka ispala a imao sam video feed do samog "slijetanja" jer ga je napajala druga batka trazili smo model 30-40m od stvarnog mjesta pada jel smo bili uvjereni da je tu pao. Onda sam na telefonu vidio da smo daleko od lokacije koju je lokator javio. Krenuo prema tocki i udaljenost se smanjivala, kad sam dosao da je tocka na tocki, bio sam 2 m od modela koji me sa niskog bora gledao.
Al Srepfler znas koja mi se fora situacija desila, gps lokator je maslinasto zelen/crn i jedanput sam lose "sletio" na livadi niske trave, model sam vidio jer je pao 20-30m od mene. no gps lokator je izletio sa svog mjesta pri padu. Trazim i nemogu ga nac. Posaljem request za lokacijom i vidim da stojim na njemu ali ga nemogu nac!!! I tako sam 15-20 minuta sistematski pretrazivao taj krug od 10 metara dok ga nisam nasao. Jako glupa situacija...