čudno kako nisi onda to napravio ak je ista stvar
evo i proizvođač rangelinka se zahvaljuje na rcgroupsima jer mu to sada olakšava prodaju,
jedan kabel(servo konektor) paše na mnogo različitih stanica(ne mora raditi više verzija)
a glede n*SPOF, velim ti da mi je
više puta 3.5mm konektor straga izgubio kontakt
(svaki puta kada ju spustim na tlo i uzimam model u ruke i slično)
nego što će mi prijemnik ispasti iz dometa aurore.dapače, testiran je u vrlo neprijateljskom okolišu, 6 motora, 6 reglera, 2 batke, video odašiljač velike snage na 10cm od njega, i opet sam imao rock solid vez preko 600m! dalje nismo probali pošto je bio kraj livade u dubravi,
pa da ne idemo preko prometnice s modelom bez krila od oko 4 kile.
a tu neće biti ni 6 reglera, ni 6 motora, ni hrpe aluminija, ni video odašiljač u blizini prijemnika...
samo jedan uređaj koji radi na udaljenoj frekvenciji koja čak ne lupa ni harmonikom po 2.4...
a nema ni potrebe za tih 600+ metara,
većini će biti dosta i 10-20m.
po meni vrlo korisno, a ostali neka prosude, nikoga ne silim, samo sam predstavio kombinaciju,
probao sam jučer na ulici u centru grada, model na krovu auta, rangelink na vrhu kuće, ja kod modela samo s aurorom, veza savršena. nema antena, nema kablova
latencija koju spominješ je u fpv-u nebuloza, možda tih 5ms bi osjetio da letiš na oči,
ali preko video linka ionako imaš ogroman lag, a i storm osd dodaje poprilično,
na X8 long range sam bio oko 500ms u lagu, pa se leti bez problema kada navikneš
i sada dodaj na to 5ms i dam 100kn ak osjetiš razliku
ja radim danas ali vjerujem da će kolega laser prvi odraditi let ovom metodom,
držimo palčeve
(makar ima RTH pa i da baci stanicu u vodu model bu se vratio i sletio)
laser: ako ti bilo što krene benaviti, ištekaj prijemnik iz rangelinka i spoji se phono konektorom,
ali neće biti potrebe, vidjet ćeš.