Dakle, po prvi puta u životu, napunio ja baterije i krenuo u svoju prvu RC avanturu! Na filmiću je sve kako je prošlo, a sad da analiziramo greške. Evo one koje ja znam a vi slobodno nadopunite
:
1. Prije prvog pokušaja, provjerio sam sve, ali valjda od uzbuđenja nisam primjetio da mi se elevoni kreću u suprotnom smjeru! Ne kužim zašto, sve je sinoć bilo u redu i iako sam izvrtio svaki film, to će ostati misterija. Tako da sam umjesto da ga dignem, zalijepio za pod
Trebao sam to skužiti prije polijetanja... Vidio sam nečiji signature ovdje da ide nekako ovako: "praksa je najbolja škola, samo i najskuplja."
2. Brzo sam to sredio, nos je malo stradao, i idemo dalje. Na prvom pokušaju, rekao sam frendu da ga namjesti uz vjetar, al na drugom pokušaju smo to zanemarili. Pa kako je puhalo dosta počelo ga je nositi u stranu. Srećom uspješno savladano...
3. Nisam dao odmah gas do kraja, što sam trebao, pa to i kombinacija vjetra... dobro da je i poletio
4. Bateriju nisam dovoljno dobro osigurao, moram to puno bolje izvesti.
Ostalo je bilo koliko toliko dobro, morao sam ga brzo spustiti, ruke su mi se tresle ko lude od uzbuđenja
(nešto i od zime, bilo je hladno za popizdit). Iako je to za veliku većinu vas vjerovatno smješno, kao i model, al ja sam sretan ko nova godina! Jedan onaj balanser donesem sa sobom kad vas prvi put vidim uživo!