Skip to main content

Topic: ELRS iskustva (Read 9495 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: ELRS iskustva

Reply #15
Stvar je u tome da kompletan set, tx15+baterija+nexus-xr koštaju manje od futabe gy770 sa onim ekranom, a tx15 ima daleko veće mogućnosti nego t14sg, plus elrs telemetrija i integracija sa hw esc-om, bolji software za podešavanje ... domet me toliko ne brine jer ionako heliće letimo na 100m.
Ne max je 137 eura na aliju. ELRS 6 kanalni pwm prijemnik 16 eura ...
Outrage Fusion 50
Futaba T14SG

Reply #16
Evo došao Nexus-X, spojio na s-bus i radi nakon dva klika u RF configuratoru.
Outrage Fusion 50
Futaba T14SG

Reply #17
Pocket ima daleko bolje mogucnosti od T26SZ
T26SZ krece od 1000 eura, Pocket mozes nabavit za 60, vjerojatno i manje

Reply #18
Da ne otvaram novu temu ...
Usporedba veličine FBL kontrolera:

Outrage Fusion 50
Futaba T14SG

Reply #19
Kak leti Nexus?
Ja bih ga kupio, ali imam jedan V Bar i MBeast pa mi je glupo kupovat jos i Nexusa.
Tu i na rcgroupsima nisam uspio dobiti niti 300€ za skoro ganz novi Mikado 480 s VBarom i YGE-om, tak da necu ni pokusavat prodat flight kontrolere   :D
Vjerojatno treba kupcu platit da odnese heli sa sobom :D

Reply #20
Nexus treba naučiti koristiti. Puno opcija, ne razumijem ih sve. Kod v-bara je bilo dovoljno odabrati veličinu helikoptera i to bi onda radilo ako su servoi iole ok. Ovdje čini se treba više podešavati. Vjerojatno će se pojaviti neki standardi za brzo podešavanje, ali ne vidim da sad ima.
Ako hoćeš iskustva nekoga tko zna što radi i zna letit, pogledaj filmiće Berta Kammerera na youtubeu, ima ih gdje leti stari nexus, i puno filmića za podešavanje nexusa i tx16.
Mislim da bi nexus-X/XR bio podešen i korišten kako su zamislili treba ti edge TX i ELRS.
Outrage Fusion 50
Futaba T14SG

Reply #21
Isao kupi to roto,nakaraju doslo ovo cudo

Reply #22
Ima i Nexus u crvenoj boji, a ima i brkove
Outrage Fusion 50
Futaba T14SG

Reply #23
Probao sam prosle nedjelje Axone na X3 covjece to drzi leti ko da 700 i puhaloje, me ne jeb on to drzi i uzivas dok letis bavarian Demon ludnica je ovaj Vbar Neo je kao igracka kraj BD ali to moje tako sam ja to dozivio vbar 700 heli je kao axone 360 cak bolje drzi rep.