Pozdrav ekipa
Ime mi je Juraj Dujmović, sad ubrzo navršavam 19 i smjesten sam u meni najdrazoj vukojebini zvanoj Dubrovnik <3
Bavim se automodelarstvom i brodomodelarstvom vec godinama a oduvijek sam htio nabavit neki veeeliki helic no naravno nikad nisam imao para za njega i sve to mi se cinilo preskupo (normalno kad sam gledo benzinske raptore itd.... xD)
Nedavno mi se ukazala prilika da uzmem JR ERGO 30 za poprilicno povoljnu svotu (barem po mojim nekim mjerilima), pa sam ga i uzeo, makar stajao na polici dok ne istrune....
Ahahhahaha
Naravno, nikad nisam vozio ni onaj turbo limac helic od 100 kn no to je uglavnom zato jer mrzim mrzim i mrzim iz dna duse baterije i njihovo punjenje, a i takoder, ti mali helici nisu zanimljivi kao ovi veliki nitro ccpm helici
Pošto je taj ergo prilicno out-of-date helic, zbog dijelova i svega toga, ja mislim da nikad necu skupit hrabrosti da ga provozam xD
Uglavnom, sretno, dobili ste jos jednog nooba koji je dosad letio samo sa papirnatim avionima....
Ocekujte mnogo tema.....
P.S.
Ako ima ovdje na forumu neko iz Dubrovnika ko je barem malo upoznat sa ccpm helicima, nek se javi podhitno