Ljudi, Hvala vam svima sto mi zelite pomoci i jos jednom hvala svima koji su na licu mjesta riskirali i pomogli spasiti stvar da kompletan auto ne izgori.
Hvala ti wora sto se trudis i sto mi od sveg srca zelis pomoci.
Istina je da nisam dosao sa audijem niti BMW-om od 100 somova eura kako kaze Robi. Istina je da ne plivam u novcu niti mi cvjetaju ruze svakog dana kao ni vecini ostalih ljudi. Ali da budem sasvim posten moram reci da ne zivim u stanu na kredit, nemam zenu i djecu na brizi i ne zivim u strahu hocu li sto imati za pojesti od danas do sutra. Uopce nemam nikakav kredit i nisam u nekoj financijskoj preši. K tome me još i zdravlje dobro služi a imao sam srece da se nisam nasao u autu kada je planuo. Pretpostavljam da mi je i ovako sa izgorenim autom na brizi i dalje daleko lakse nego vecini prosjecnih modelara i ljudi oko mene opcenito.
Slepa od VZ do D. Rese nije bila preskupa, mogao me taj prijevoz kostati i duplo vishe. Sto se tice novcanika i dokumenata, nekim cudom je novcanik samo izvana nagorio a svi dokumenti su mi ostali cijeli. Izgorjeli su samo dokumenti od automobila (prometna dozvola i knjizica vozila) jer su oni bili gore ispod stitnika za sunce tako da i tu steta nije maksimalna.
Ok, istina je da meni auto nije bio luksuz i komfor nego potreba jer sam medju onim sretnicima koji imaju placeni posao pa moram svaki dan ici raditi a zbog prirode posla nerijetko "skoknem" do firme u cudno vrijeme na poziv ali zbog toga cu si auto ja brzo srediti i biti ce sve ok. Ovaj puta se nije dogodila steta koju je nemoguce nadomjestiti.
Zbog svega ovoga smatram da mi nije potrebna financijska pomoch, hvala vam na razumijevanju i hvala vam jer vidim da ste spremni nesebicno pomoci iako znam da svatko od nas ima vlastitih problema. Posebno mi je drago jer vidim da zapravo ne postoje razlicite "struje i tabori" medju nama letachima nego se svi ponasamo kao kolege i spremni smo jedni drugima pomoci.
Sretan sam sto smo svi prosli neozljeđeni i sretan sam da smo naucili nesto iz ovoga. Vidjeti cemo se opet na terenu i letjeti cemo zajedno, pojesti nesto fino i popiti koji sok ili pivu, dobro se nasmijati svemu sto se dogodilo i dobro proslo.
Moglo je zavrsiti puno drugacije, mogli su mene spaljenoga izvlaciti iz totalno izgorenog auta a onda bi skupljali za vijenac.
Ili je mogao nastradati netko drugi a ja bih onda morao cijeli zivot zivjeti sa time. To je prica koju ne zelimo vidjeti a ja sam sretan da se ovaj puta nije dogodila meni jer sam sada svjestan koliko smo bili blizu do katastrofe.
Ako se netko jos uvijek dvoumi ili troumi oko punjenja baterija u autu... bez obzira na LIPO bag ili bilo kakav kontejner i sve druge mjere sigurnosti nemojte puniti baterije UNUTAR auta, ja znam da ja vise nikada nechu.
Squik!
Tko misli letjeti potruditi ce se da leti.
Tko ne misli letjeti pronaci ce izgovor da ne leti.