Odg: ajmo ajmo hrvatska....
Reply #17 –
To bi značilo da je cijela europa glupava i niš koristi a kad je svjetsko nogometno porvenstvo onda je cijeli svjet u banani.
To kaj se naša politika miješa u sport i kaj financiranje klubova i transferi igrača kod nas čudno funkcioniraju ne trebaju umanjiti uspjeh naše repke. Za sve postoji vrijeme i mjesto, jučer i danas je vrijeme za slaviti pobjedu.
Treba se opustiti i uživati u nogometu i pobjedi. To je slično kao i letenje avionima samo zabava.
nije cijela europa vec cijeli svijet. zaraza se prosirila posvuda..citaj kriminal namjestanje i pohlepa je odlika covjecanstva a ne samo europljana.osobno obozavam igrat nogomet,uvijek se zabavimo na njemu,no kao i ova parada sa homoseksualizmom mi ide na zivce jer je sve podredeno tako tupavoj stvari. igrati ga je jedno no pratiti i praviti se znalac, trositi novac na oklade iako znas da je namjesteno, uzimati novac poreznika da se grade stadioni, da se placa tupavcima njihov boravak i pijancenje po toplicama i raznoraznim kampovima..da je cijela zatucana nacija ponosna na hebote nogometnu momcad a ne na doktore naucnike ma kaj god hoces vec da je sve podredeno i sav zanos da je dat nogometu i repki kao da u ovoj vukojebini nema ama bas nista pametnije...e vidis to ti mene smeta. a nogac ko nogac, ko voli nek gura loptu no paradirat po svuda i nabijat mi na nos kako je to super to ne zelim. valjda ti je jasnije kaj zelim reci u svezi nogometa
u svim ostalim sportovima imamo zlatne i olimpijske medalje a samo u usranom nogometu imamo nekakvu 98 ak se ne varam koju jos dan danas spominjemo i patimo za njom iako nismo nikaj postigli...nas nogomet je sranje i neznam zakaj se toliko gura..a kako rekoh usprkos fantasticnim rezultatima, rekordima, i zaista fantasticnim sportskim dostignucima i dalje je cijeli medijski kao i ostali prostor zatrovan nogometom. sve se ulaze u nogomet i to je nesto uber naspram ostalih sportova. ako to tebi nije jadno i pateticno meni je. i serem ti se na nogometnu ludnicu, bila ona tu il u europi ili bilo gdje na svijetu
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.