Skip to main content

Topic: Raketni modelarski motori. Gdje kupiti? (Read 19537 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Raketni modelarski motori. Gdje kupiti?

bok!

Zanima me gdje vi, raketni modelari kupujete raketne motore, a da dostavljaju u HR po prihvatljivim cijenama (npr. Mibomodeli imaju motore koji koštaju samo 2EURa (klasa C), ali je dostava 15 EURa)?

Trebam desetak motora C-klase (npr. C6-5) da malo zainteresiram djecu, malo da radimo modele u "kućnoj radinosti", pa na livadu.

Tomislav.
MX-16S/Aurora9, Giles202, ASW28, PC9, Quad, Canary40
Building: ME-109, ExtraLeki 300, Mig-7

Odg: Raketni modelarski motori. Gdje kupiti?

Reply #1
Ja sam ih nabavljao u lindingeru kad sam se natjecao, vjerojatno ih i sada imaju, Pri tome mislim na motore koji se koriste kod nas na natjecanjima (rakete promjera 18mm, A8-3 motori). U ponudi je bilo i B, C i čak D motora, pa pogledajte tamo.
Probajte pitati ovdje: www.leo-modeli.hr

Za FAI natjecanja (rakete od staklene tkanine i epoksidne smole promjera 40mm s motorima promjera 10mm) motore u Hrvatskoj je to gotovo nemoguće  nabaviti. Takvi motori promjera 10mm (A motori) i 18mm/20mm (D i E motori za s8e/p - rc raketoplan) se nabavljaju u Srbiji - Kikinda  (http://ultraki.site88.net/), Ukrajini i Češkoj. 

Odg: Raketni modelarski motori. Gdje kupiti?

Reply #2
thx, kupio u Lindingeru, 11EUR za 6 kom C6-5, i samo 6EUR dostava. Puno povoljnije u usporedbi sa SLO (Dostava 15EUR).

Tomislav
MX-16S/Aurora9, Giles202, ASW28, PC9, Quad, Canary40
Building: ME-109, ExtraLeki 300, Mig-7

Odg: Raketni modelarski motori. Gdje kupiti?

Reply #3
Ekipa Hrvatske sudjelovala je na međunarodnom natjecanju u Krakow-u u Poljskoj. Unatoč jakoj kiši i lošem vremenu ostvareni su solidni rezultati i osvojeno 3. mjesto u kategoriji S-7 makete (Romano Šuti), te tim trenutačno zauzeo 1. mjesto na FAI listi.
You can get score highest marks in 1z0-052 braindumps dumps exam using Test king and test king which are prepared by top certified professionals, stevenson

Odg: Raketni modelarski motori. Gdje kupiti?

Reply #4
Lindinger više ne šalje motore, mogu se samo preuzeti u njihovoj trgovini u Austriji. Gdje mogu naručiti motore s tim da ih je moguće poslati u Hrvatsku s malom poštarinom? Postoji li netko u Hrvatskoj tko prodaje modelarske raketne motore?