Pomoc za sloziti Skyshadow s800 V2 fpv pnp bangood-PDB i gyro
Pozz ekipi.
Pomognite mi. Složio bi FPV krilo/avion za zezanciju. Znači bez snimanja videa. Čisto ono da letuckam i klataram se ko Rej Čarls u stolcu na livadi
Preporučite mi koju opremu da uzmem, i zapravo kaj sve trebam. Veličina krila recimo zagi ili nekaj oko toga, rekli bi oko metra više manje, slobodno preporučite krilo (HK, Švagi, Lindi ili di god). Ili model aviona koji bi služio za gušt FPV.Kako jako dugo nisam letio, a dolazi mi slobodno vrijeme, hoću ponovo na livadu. A i nisam dugo u opremi i formi, pa nemam više doticaja kaj vrijedi i kaj je u trendu.Ako ste mislili da sam odustao, a ne ne...biti će još reviewa (doma je hrpa neotvorenih modela koji me čekaju) i mnogo zabave na terenu.Eto dragi moji, pliz, pomognite mi, fala puno unaprijed.*Krilo/model-oko metra krilo, avion da se može lako rastaviti i prevoziti*FPV set-da nije najjeftilen, a ni ne trebam ultra super truper opciju. Ono, da služi amateru entuzijastu.
Hangar: Viper 90EDF, Viper Xicoy X45, SScorpion 90EDF, STucano 1.7, Habu XS 80EDF, T-45 Goshawk 90EDF, Stream Glider V2 64EDF, Marlin 64EDF, Pichler ARROW, Extra 330 SC, FunCub, EFX Racer, KingTwin 1700, Waco, Timber Evo, Cirrus SR22T 1.5m, Katana 3D 1m, Fokker DR1, Futaba 14SG & Spektrum NX8.