@bubi
Za probu sam uploudo 3 albuma ... radi relativno ok!! Bilo bi ok da albumi, kad netko gleda, budu poredani od novijih prema starijima!!
//bit će
Kad uploudam nakon prvih 10 slika ... sve sljedece se isto tako zovu ...tak pise!?

Mada on uplouda ono kaj sam ja odabrao ... mali bug nista bitno!
// da li ti uploada onu sliku koju ti želiš? Ako da(mislim da da) Ima jedan quick tutorial (ako pogledaš news) u kojem piše da imaš mogućnost staviti naziv slike,
čak i da je poželjnije napisati Moj avion, nego da ti ispod slike piše 12423adad412_pic.jpg.
Bilo bi ok ... da na albumu koji ima komentare stoji neka ikonica da je taj album komentiran il da nemoram spustat ona comments gumbic!
//da, no to malo kasnije.
Slike su relativno male ... sta je tu je ... bilo bi ok da negdje pise na koju velicinu da se resize-a da bezveze se ne uplouda veci formati!
(mozda negdje i pise nisam vidio)
//kako to misliš male? U preview-u? Aplikacija sama resiza slike, kad bude još par updatea, bit će moguće pregledati i veću sliku.
//slide show prikazuje manje do čini mi se 450 piksela širine. Kasnije će biti moguće kliknut na sliku u slideshowu i vidjet veću, kao i gledati slike u gridu/slideshowu po želji.
Bilo bi ok da je onaj "Help pane" tak pise

po defaultu zgasen!!
//help "pane" (hrv. okno prozor) će uskoro biti redizajnirano. Po defaultu je zbog novih usera.
Evo jedan bug koji mi se dogadja kad saram po panelu
//stvar je do opere, a i friends panela
//safari, ff, chrome nemaju taj problem.
nesto sam zaboravio ... bilo bi ok da u friends listi mogu izabrat da mi budu frendovi pod
nadimkom ... lakse bi se snasao nego s punim imenom i prezimenom!
//friends lista ide također u redizajn i neće više biti u lijevom accordionu, tako da neće vjerojatno biti ni tih problema u operi.
Otvarat će se u tabu kao što je to slučaj kod prijatelja.