Skip to main content

Show Posts

This section allows you to view all Show Posts made by this member. Note that you can only see Show Posts made in areas you currently have access to.

Messages - cvita

5
Brodovi / Odg: Glisiranje
Drago mi je vidjeti, odlični ste!!!

Da pace, I mene zanima koji je setup, dva motora ili jedan, koliko S, koji regler I naravno - koji propeleri.

Javite se!

Cvita
7
Događanja i okupljanja / Odg: Modelarski aeromiting i druženje MAK Trešnjevka 2016
Zelio bih i osobno naglasiti podrsku Igoru koji je prakticno sam organizirao miting koji je bio vise nego lijep i uspjesan. Jos jednom je dokazao da istinski zaljubljenici u modelarstvo mogu organizirati nesto cega cemo se po dobrom svi dugo sjecati.


Neugodnost koju su neki imali doista nije njegova krivica, pa se nadam da ce svima jucerasnji aeromiting ostati u dobroj uspomeni, a Modelarski aerodrom Lucko i dalje biti mjesto gdje se mogu naci ljudi koji znadu i hoce organizirati, a jos veci broj onih koji u dobroj vjeri svojim dolaskom mogu uvelicati ovakva dogadjanja i u buduce.


Srdacno,
Cvita
8
Brodovi / prelivnica, druzenje?
Ove godine nitko nije spominjao druzenje na Prelivnici,iako je skoro svake subote ili nedjelje netko ili jurio ili jedrio. Mladen je rekao da ce za vikend biti i lijepog vremena. Ako netko hoce doci, neka se javi pa cemo ga obavijestiti kad i gdje je ekipa.


Javite se!
Pozdrav
9
Zagi / Odg: Zagi projekti;2m,zagi kit
Imaš pravo u potpnosti, no ako postoji nosač motora, isti ide par centimetara prema naprijed, tako da je i težište naprijed, pa nema frke sa baterijom da ju se mora gurati u nos ili postaviti poprečno, barem iz mojeg iskustva. Ili pak treba urezati remenjaču daleko, daleko naprijed, spoj krila je kraći što se osjeti posebno kad Zagi bubne na nos.
Pozdrav
10
Zagi / Odg: Zagi projekti;2m,zagi kit
Da ne zaboravim....
Projekt Zagi 2 m sve više prelazi u fazu izrade. Međutim, kako je Krešo rekao da dulja krila mogu imati veći rizik "flattera" probat ćemo (uz pomoć ideja i iskustva Hrvoja T. - hvala!) napraviti "D-box" i obući ga u 160 gramsko staklo u vakuumu. S tim bi postigli jaču relativnu torzionu čvrstoću, a vidjet ćemo kako će se ista odraziti i na ukupnu težinu. Naravno, javljam sve novosti!!
Pozdrav,
Cvita
11
Zagi / Odg: Zagi projekti;2m,zagi kit
Evo i ja se javljam sa zahvalom za Zagi koji sam dobio. Devastator mi ga je predao jučer i.... sad imam novi projekt. Predlažem, kako je u našoj garaži već više krešinih Zagija, da svima pokažemo što je napravljeno, naravno na Krešinoj bazi.
 
Još jednom zahvala i svima sretno letenje!!!!
Srdačno,
Cvita
14
Forum / Odg: LOŠI TRGOVCI (modelari) koj je kog i na koji način zaj.........
Poštovani gospodine Shimpa,
imate potpuno pravo, nisam platio motor koji ste mi dali, no dopustite da kažem, rekli ste da nije nikakva žurba. U posljednje vrijeme nisam od Vas dobio nikakvu poštu, no činjenica je da sam i ja mogao biti brži i pitati. Naravno, svoj dio krivice preuzimam.
Predlažem da se odmah danas vidimo, donijet ću Vam Vaš novac i obvezujem se.... butelju dobrog vina. Doista mi nije u interesu na bilo koji način izrabljivati dobre odnose s Vama, pogotovo i zbog činjenice da je Vaše znanje oko rc glisera značajno veće od mojeg i rado bih čuo još koji dobar savjet.
 
Srdačno i još jednom - isprika (za moj dio krivice)!!
15
Brodovi / Odg: Dolphin 16
Odlicno!!!
Samo naprijed, velicina je jako zanimljiva, jedva cekam slike!!!


Pozzz