Skip to main content

Topic: EasyGlider Pro - Antriebssatz/Powerset 332636 (Read 2312 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

EasyGlider Pro - Antriebssatz/Powerset 332636

Dosta me vremena nije bilo u aeromodelarstvu, a nedavno sam dobio rabljeni Multipleksov Easyglider Pro. Model mi zgleda poprilično izranjavan, a odmah se vidi da je trup krpan nekoliko puta. No to je upravo model za tu svrhu. U modelu su servosi, ali problem je što nedostaje motor, elisa i ESC. Na netu sam našao da bi se za njega mogao nabaviti originalan Multiplexsov komplet sa serijskim brojem 332636. Nakon toga sam malo surfao i vidim da ga praktički nitko više nema na lageru.
Iako je danas ponuda sličnih model ogromna, a niti cijene nisu tako strašne, oni stari geni stalno izokreću realnu sliku u drugu stranu, pa bih ja to popravljao. Mora se priznati da je trup sada hrga lijepila, ali nekako mi je žao od svega toga odustati. 😊
Obzirom da je tih Easyglidera bilo poprilično i u našim krajevima, ima li netko viška ili rezervnih dijelova za njegov pogon? Ono što mi se čini daleko jednostavnijim je pitanje: zna li netko što kupiti kao zamjenske dijelove koji provjereno odgovaraju? Cilj je da to probam što je jednostavnije moguće složiti u letnu cjelinu.
Alternativa je da ode kao što je i došao.

Re: EasyGlider Pro - Antriebssatz/Powerset 332636

Reply #1
Ja nisam imao taj avion ali koliko vidim treba vam motor 1200kv, prop 10x6 i esc 40A. 
Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.