Skip to main content

Recent Posts

1
Auti / Re: Opel Astra DTM 1/10, elektro ,Tamiya TB-02
Last post by marko85 -
Dobro da si stavio ove xt 60. Mislim da po amperazi esc-a pokrivaju opterećenje. U toj verziji imas jos jače xt 90. Druga varijanta konektora koja mi se svidja  su EC 3/ EC5 konektori. Malo su masivnijeg plasticnog kucista pa se lakse rastavljaju. Kod avio modela je prostor obično ograničen pa je bitno pripaziti na izbor konektora. Kod autica je svejedno. Stavis čime je lakse rukovati.
Kad budes uzimao batku pazi na dimenziju. I nemoj puno gledati u 10e razlike. Radije kupi malo skuplju sa vecim brojem C. Ne treba ti 100C ali nemoj uzimati nista ispod 50C. Jer ovisi koji brend uzmes, dosta njih boli malo napuhati brojke. Pa batka od 50C zapravo ima performanse od 30C. Zato uvijek uzmes malo vise C pa si miran ako je stvarni C niži.
2
Auti / Re: Opel Astra DTM 1/10, elektro ,Tamiya TB-02
Last post by MarioMT -
Malo da :) .Trebam još samo sve raskopati očistiti i podmazati gdje je potrebno.Negdje tu i tamo dodati koju podlošku da bude bez luftova i kad skupim nešto novaca novu bateriju kupiti :) .Malo pomalo,nežurim se :) .
8
Samogradnja / Re: FPV experimenti
Last post by dare -
Pozdrav Daddy, drago mi je da pratiš...eto danas sam opet bio na livadi i konačno probao poletjeti s dodatnim baterijama. Mislim ne da je težak nego je težak ko bomba :). Ima 6,3 kg i stvarno sam se bojao da ga neću uspjeti baciti i da će se skršit ali nije! Čak nije ni propao puno iako se u videu vidi početna brzina nakon izbačaja od samo 19 km/h. Zapravo je negdje 24% teži nego prije. Stavio sam si i naglavnu kameru da snimim taj prvi izbačaj ali ugasila mi se pa eto imam samo ovaj video s kamerice pa tko voli neka gleda. Letio sam "čupavo" i ni malo štedljivo pa je zato i potrošnja 3,5 Wh/km ali mislim da bi i ovako mogo više od 200km...Početna struja kod punog gasa se popela na 55A tako da je i napon toliko propao da se nakratko upalio alarm :).Eto cijeli video...https://www.youtube.com/watch?v=qPwflxJxvhw
9
Oglasi ::: Avioni i jedrilice / P: Edge 540 V2 Paul Bohnomme
Last post by flieger -
Prodajem novi Edge 540 V2 Paul Bohnomme, replika originalnog aviona iz Red Bull Air Race natjecanja. Balza-sper konstrukcija, presvucen Oracoverom. Novi motor DLE 20RA, Savox digi MG servoi, Emcotec DPSI switch, RCExl kill switch, 5s Eneloop za ignition, 2x LiFe za elektroniku, Kuza 380cc tank. Raspon 170cm, duzina 153cm, tezina 5kg. Cijena 1300EUR. Info na mob. 091/3005780, Robert.
10
Oglasi ::: Avioni i jedrilice / P: HK Tempest
Last post by flieger -
Prodajem HK Tempest, raspon 800mm, duzina 678mm, tezina s baterijom 450g, potreban samo prijemnik. Uz model dolaze 4 baterije 3s 950mAh. Model ima ugradjenu stabilizaciju leta, pa je pogodan i za pocetnika. Cijena 950kn. Info na mob. 091/3005780, Robert.