Odg: Ikon-flybarless Reply #30 – December 23, 2012, 07:32:15 pm Na koju stranu nagnut?....Ili je bolje u advanced menu podesiti korekciju za SL ?
Re: Ikon-flybarless Reply #31 – December 23, 2012, 07:43:25 pm Prvo stavi ravno i odradi proceduru. Onda kada istestiras mozes raditi lagane korekcije s obzorom kako ti se heli ponasa u letu.Tako bar proizvodjac predlaze.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Odg: Ikon-flybarless Reply #32 – December 23, 2012, 07:48:21 pm Nagnes ga da stoji na stolu tocno kak stoji u hoveringu, malo u desno od vertikale. Podlozis skije.Tako kad pustis palice ide u taj polozaj a ne horizontalni.Jer ako je skroz horizontalan pocne driftat u lijevo zbog horizontalne komponente od repnog rotora. To bi akcelerometri trebali sprijeciti, ali ....Ovaj dio sto predlaze Shimpa si odradio? Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: Ikon-flybarless Reply #33 – December 30, 2012, 08:26:49 pm Sve podešeno u advanced menu i sve turbo ok....Danas sam bio u gorskom kotaru... našao jednu livadu.. okolo nešto i šume.. idila....Letim onako u krug.. malo mi ode dalje i više a ono od jednom tišina Ugasio se heli.... izgleda izgubio konekciju s predajnikom i lijepo krenuo u slobodni pad.... frkaaaaaa... stabla ispod...... Mašem ja stanicom i upali se heli.... ikon ga u sekundi ispravio.... malo mi je trebalo da skužim di je rep pošto je bio za 450pro dosta daleko ali uspješno vraćen i prizemljen Skidam kapu za ikon SL. A Turnigy 9x mi je ....ma bljak.....