Inače ja sam testirao dosta motora koje imam na ovakav način i želja mi je to staviti
na forum uskoro.
Tablica bi sadržavala sljedeće ; koja baterija je u igri, esc, prop, koliko watta i ampera za određeni potisak.
I to bi bilo bobro kad bi i ostali nadopunjavali koji su mjerili a vjerujem da nas ima dosta (barem nešto, sve je korisno) .
Nešto vrlo slićno i ja sam radio prije 5-6 godina, nekoliko stotina mjerenja, sve upisano u xls tablicu.
Ako želiš vidjeti moje rezultate, javi mi se na PP radi upisa na Google+Disk gdje ćuvam tablicu.
Usput, ovakva mjerenja su ipak vrlo nepouzdana. Ono 'vrlo' prevodim sa 'oko 10% greške'.
Osim baterije, motora i propa (ESC je izgleda najmanje utjecao) tu je bio važan i tlak (a možda i vlažnost i temperatura) zraka, barem mi se tako učinilo nakon podosta pokušaja. Ako postigneš poboljšanje od 10%, vjerojatno si na dobrom putu, ako je razlika par postotaka, vjerojatno se radi o rasipanju vrijednosti mjerenja.
Za sigurnu potvrdu treba ti oko 30-tak neovisnih mjerenja (Gaussova distribucija i slićno gnojenje) , ugl interesantno do jaja ali oprez sa tumaćenjem rezultata !
Damir