Još jednom sam proučio ovu temu da budem siguran u ono što mislim; izgleda mi da model nije u potpunosti definiran, da li je termičar ili hotliner možda i padinski model. Težina od 900 grama uz površinu od 30 dm2 daje 30 grama po 1 dm2 opterećenja i na te dimenzije to jednostavno nije za termiku osim kada je vrlo jaka! Profil sa ovako ravnom donjom izgleda kao Aquila ili Clark-y, no nešto tanji %, što opet ne definira niti hotlinera niti termičara.
Po meni je sada najveći problem težina i tu tih 900 grama treba smanjiti na barem 700. No nije moguće kod jedrilice uzeti jedan dio, pa ga olakšati i evo - nego treba kumulativno na mogućim pozicijama olakšati segmente bez rizika po čvrstoću i na kraju imati lakši model.
Da ja gradim u ovoj fazi izrade razmislio bi o slijedećem:
-zašto ne V-rep ? Takav rep je nešto lakši, osim toga, ovaj model kao teži sigurno ima grublja slijetanja i samo je pitanje kada češ poderati horizontalac ? V rep ima i nešto mani drag pa bi se zadržao na njemu!
-elektro setup: mislim da je tu moguće uštedjeti: čemu na jedrilici snažan elektrosetup ? Motor na jedrilici je da je podigne u zrak i idemo jedriti (termika, padina..), što ti vrijedi ako si gore za 10 a ne za 20 sekundi kada onda toneš poput kamena?
Dakle nešto malo slabiji motor i najvažnije baterija , recimo ne preko 1300mAh / 3S uz odgovarajući ESC.
Elise i spiner na slikama su teški i ta kombinacija samo popije 'struju' a model ne penje!
Evo, nedavno sam kolegi preporučio da uz istu bateriju i motor uzme Mp-Jet spiner i graupner krakove, stvar se preporodila. Nevjerojatan je porast performansi i pad težine samo na jednom detalju, dakle pravac:
www.aircraft-world.com po Mp-JEt i Graupnerove krakove. ovo je iskustvo nakon stotina mjerenja, NEMA dobrih krakova i spinera sklopivih elisa kod čajniza... NEMA ! Ako mi ne vjeruješ, šalji mi gmail, imam taj dokument na google-disku, pa se uvjeri kolike su to razlike !
-ostali setup: postoji mala mogućnost uštede na težini prijemnika i serva, ipak to je 6 komada servača, ali kvalitetni male težine i dovoljne snage su relativno skupi. To je negdje projektirana težina od oko 6*12=72 grama, eventulano bi se moglo na 50, ali uz izvjesne žrtve mala ušteda.
-presvlaka krila i repa, te glave trupa daje malu mogućnost uštede, ugl. možda teža folija za trup, a krila i v-rep Oralight (cca 35 gr m2), Coverite Microlite , Solarfilm lite, nešto u toj klasi, no nikako preko 50 gr m2, jer računaj da površinu od 30 dm2 presvlačiš 2 puta (gore i dole), tu je dakle moguća ušteda od nekih 10 ili više grama
-sitne 'điđe-miđe' poput sajli, horni,postolja za servače, kablova...vrlo mala ušteda od par grama ako se dobro izabere i ugradi... jedino mjesto koje mi nije jasno je spajanje uški (one cjevčice koji si opisivao) tu bi svakako kao bajunet išao karbon i ništa drugo, nikako metal !
Eto, tako ja vidim stvari, pa na diskusiju..
Damir