Radi se o našem kolegi
Vedranu iz Rijeke, Save Jugo Bujkove 7 Vedran je imao želju kupiti Webru 3,5ccm od mene za svoj čamac i dogovorili smo cijenu od 120kn sa odgovarajućom svijećicom.
No vedran nije podigao paket već se paket vrača nazad.
Vedrane sad me više uopće me ne zanimaju tvoji razlozi zašto nisi podigao paket ako ih imaš trebao si napisati u poruci ili dok sam te nazvao telefonom reći mi kako stvari stoje.
No Vedranu se pokvario telefon tako da prima poruke ali ne može odgovoriti porukom niti se javiti na mobitel.
Pa mi ovdje piše bajke i vrijeđa moju inteligenciju umjesto da se ispriča i objasni kakva je situacija i zašto se to dogodilo.
No on je umjesto toga iz nekog razloga odlučio od mene malo raditi budalu i zajebavati se na moj račun.
ej paket je vracen nazad
ovo je njegova zadnja poruka a na moje pitanje zašto izbjegava podići paket i ne ode na poštu i podigne paket odgovara
Ma ne izbjegavam..pa treba mi motor kad ovaj moj ne radi
Kad sam mu rekao da ga paket vjerojatno čeka na pošti a da su vjerojatno ostavili neki papir kod njegove kuće da ga na pošti i podigne makar znamo da će HP eksspres doći sa paketom bar dva puta na kućnu adresu te da ode na poštu i pita što je sa paketom on odgovara
mozda gamad niej ostavila papiric,sutra cu otic vidjet jer sam danas skoro cijeli dan bio vani pa sam umoran
Jadan je bio umoran.
Prije toga me uvjeravao kako paket iz VG do Rijeke HP Expresom nije došao dva ili tri dana.
Bilo kako bilo ovo je prvi puta da mi se to dogodilo od kad modelarim, šaljem i primam pakete a nadam se i zadnji put.