Dakle kupio sam APM 2.6
OVDJE, i imam problem "neki"
Dakle na rucnom "stabilize" modu sve radi normalno kao sto bi i trebalo... problem se javlja u "alt hold" i "loiter" modu!
Sve je ok kad se model leti bez upotrebe yaw-a, prilikom okretanja yaw-a u lijevo model nakon nekih 3-5 sekundi pocije gubiti visinu (spusti se nekih 3-8metara), a prilikom okretanja modela u desno (model nabere visinu nekih 3-8m) i onda stoji i drzi tu visinu!!!
Da se razumijemo motori i elektronika nisu preslabi, jer se navedeni dogadaj vecinom zbiva nakon okretanja modela (kad pustim komande) znaci kad se model vec smirio i drzi smjer!!! Stavit cu i neku snimku kad stignem!! Nadalje thorottle se skroz cudno ponasa u tim modovima, kao da uopce ni ne prima signal komande odnosno prima vrlo malo - treba spustiti palicu na nekih 5-10% gasa da model uopce pocinje sa spustanjem, a nekih 85-90 da pocinje sa dizanjem, naravno jako sporo se dize, u odnosu na "stabilaze" mod - a kad je palica sve izmedu model drzi visinu!!!
E sada koji su parametri zaduzeni za koju operaciju, malo sam gledao po komandama u MissionPlaneru i pogubio se!!!
Ima li tko kakvu ideju gdje se u kodu krije problem, odnosno sto prvo da ispravim i pogledam!?
Naravno zahvaljujem, nije mi ni problem pivom pocastiti ..... LP